Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif bir de kulüp duruşu vs bir şeyler demiş. bu Kerem biraz daha iyi oynasın, sağı solu çok oynayacak bir karakter, bela olma potansiyeli mevcut.
halilin bay'ıb bereye kadar çıkabileceğini öngöremiyorsun ama kerem bence potansiyeline hızla ulaşıp duracak bir oyuncu profili çiziyor 25-26 dan sonra çok ilerlemiyor bu oyuncular sonra da hızını kaybedince çöpe dönüyor.

elbette umarım olmaz ama 7-8 m teklif geldiğinde yollama taraftarıyım ben

seneye de marcao luyindama iyi paraya satılmalı

Emre gittiğine göre, bence hali hazırda birileri ile anlaştık son dakikaya kadar bekleyeceğiz hissi geldi bana.

Nedense bu sefer geçmiş yönetimin yaptığı gibi bir hata yapılmayacak gibi geliyor bana. Bekleyip görelim.

Emre'nin yerinde cicaldau var hoca bir şekilde feghouliyi göndeririz diyordu o da kalınca Emre'yi sepetledi kimseyi almayız bence gerek de yok zaten o bolgeye

Terim için ceza almaya değmez devre arasını görmeden gönderilir çok çok iyi kadrolarla zar zor başarılı olan hoca bu yetersiz kadroyla iki aya kalmaz kendini kovdurur relax ben artık maçlarıda izlemiyorum terim gitti denilene kadarda izlemeyeceğim

Fenerbahcenın net borcu bızım ıkı katımızdan fazla Besıktasın net borcu bızım ıkı katımızdan fazla bu kulupler yuklu maas vermeye devam etsınler bız bonservıse harcadık ama maas yukunden kurtuluyoruz gelecek vaadeden oyuncuları alıyoruz bu sene kım sampıyon olur bılmem ama bızım gelecegımız daha aydınlık
Efsane borç alacak farkı bizimkide o yazan büyük alacak kalemi nerden geliyor kimse bilmiyor gerçekmi şüpheliyim
Bizim borcta az değil 4 küsür milyar

Kerem'in menajeri Erkut Söğüt:

"Marcao'nun hareketi tüm Türkiye'yi üzdü. Marcao travması Kerem’in babasında önemli sağlık sorununa yol açtı. Kendi oğlunuzu ekrandaki milyonların önünde daha önce görülmemiş bir saldırıya uğramasını görmek kolay değil. Yürek dayanmaz buna."

Şu menajerini değiştirsin bu Kerem. Olay çözülmüş neyin davası bu, sus işini yap menajer.

Ulan dangalak menejer bu konu sündürülürse bu saatten sonra kaybeden Kerem olur.

Kerem ya bu salak menejeri şutlasın ya da liseli ergenler gibi triplere girecekse defolsun gitsin.

Ne gedsonmus arkadaş birde scout iyi diye övüyorsunuz alacağınız iki tane 6 numara biri okay olsun bir tane de yabancı bulin birde gidin Kaan ayhani alın .Kaan ayhani alırsaniz ilerde daha çok alternatif yaratırsınız
Gedson'da Hoca ısrar ediyordur diye düşünüyorum. Yoksa scout alternatifleri hazırdır diye tahmin ediyorum. Son gün Gedson gelmezse belki de daha iyi bir veya iki scout transferi yapılabilir.

Burada kilit transfer kaleci ve Okay transferi. Bu iki transferi yaparsak, Gedson yerine Scout transferi de idare eder bu sezonu.

Bizim borc 4 milyar değil nerde yazıyor dostum
2 milyar küsür görünüyorda borç alacak farkı o dev bir alacak rakamı var bilançoda
nerden geldiği belli değil diğer klüpler 3,5 milyar 7 milyar borçluyken hareket edebiliyorlar
biz edemiyoruz 2 milyar borç olsa bu kadar zorlanılmaz mantık hatası var gibi geliyor
bu sadece öngörü

2 milyar küsür görünüyorda borç alacak farkı o dev bir alacak rakamı var bilançoda
nerden geldiği belli değil diğer klüpler 3,5 milyar 7 milyar borçluyken hareket edebiliyorlar
biz edemiyoruz 2 milyar borç olsa bu kadar zorlanılmaz mantık hatası var gibi geliyor
bu sadece öngörü
Bizim geçmişten gelenler varda bana göre onlara yol verenler var yoksa 1 tane alamaz o kulüpler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt