Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son ana kadar hep iyimserimdir ama benim bile Gedson ümidim artık kalmadı.

Yerine o tip oyuncu bulmak çok zor ama elimizdeki orta sahalara göre farklı meziyeti olan bir oyuncu alsalar çok iyi olur.

Yoksa acayip zorlanacağız yine orta saha rotasyonumuz çok zayıf.

2 milyar küsür görünüyorda borç alacak farkı o dev bir alacak rakamı var bilançoda
nerden geldiği belli değil diğer klüpler 3,5 milyar 7 milyar borçluyken hareket edebiliyorlar
biz edemiyoruz 2 milyar borç olsa bu kadar zorlanılmaz mantık hatası var gibi geliyor
bu sadece öngörü

2 milyar borçla 4 milyar borç arasında batıklık ve teknik olarak hiç bir fark yok.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ınki de cepten harcamak.

Yükümlülük olarak açılan bilançolara gelecek yılların harcamaları ve gelirleri eklenebilir, muhtemelen durum odur.

Lan kac gundur baska haber olmazmi yav orta saha oyuncusuyla ilgili?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Devre arasında İrfancan için yazmıştım. "Sanki dünyadaki tek orta saha İrfancan gibi davranıyoruz" diye.

Şimdi aynı durum Gedson için geçerli. Sorun şu ki İrfancan gelmediğinde M. Cengiz yönetimi bile bize İrfancan'ı unutturacak adam getirdi.

Burak Elmas'ın çok daha vizyonlu olması lazım bu konuda. Umarım bu konuda bir sürpriz yaparlar.

2 milyar borçla 4 milyar borç arasında batıklık ve teknik olarak hiç bir fark yok.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ınki de cepten harcamak.

Yükümlülük olarak açılan bilançolara gelecek yılların harcamaları ve gelirleri eklenebilir, muhtemelen durum odur.
2 katı üstad fark nasıl yok fenerle beşiktaşın cebinde metelik olmaması lazım.
o borç yükü ile hele fenerin adım atamaması lazım
diyelim bizim 2 milyar 7 milyar olan klüple nasıl mücadele edemiyoruz buda enteresan

Keremin babası fenalık falan mı geçirdi demiş menejeri,
Milyonları alırken paraları sayarken de fenalık geçiriyorlarmıymış, futbol bu temas ta olcak kavga da, doğuda-30-40 derecede vatan için savaşanların babaları yok sanki. Fenalık geçirmişmiş töbe yarabbi, valla bak Keremcim oklar tersine dönerse kendini anadoluda bulursun sölim sana, taraftara gıcık gitme, o menejerini değiş kulüp affetmişken ona bok yemek düşer.

Akbaba Iyi veya Kotu sonucta sayi olarak Orta saha da bir oyuncu daha eksildi

Bu yuzden Orta saha transferi yapilir buyuk ihtimal

Görkem saglam transfer olur ama gelmez gibi

akbaba'nın ayrılışı falcao'dan, gedsondan bile önemliydi benim için, şükürler olsun kurtulduk

2 katı üstad fark nasıl yok fenerle beşiktaşın cebinde metelik olmaması lazım.
o borç yükü ile hele fenerin adım atamaması lazım
diyelim bizim 2 milyar 7 milyar olan klüple nasıl mücadele edemiyoruz buda enteresan

Bence yok, kur riski olan bir ekonomide ikisini de yönetemezsin, ikisi de teoride batık bilançolar.

Yapılandırma sonrasında yıllık gelir üzerinden yapılıyor harcamalar, malum bu sene herhangi bir geri ödeme olmayacak.

Beşiktaş'ın ŞL sayesinde, Fener'in de kripto geliri ve Ali Koç sayesinde eli daha güçlü. ŞL'de biz olsak biz daha radikal hamleler yapabilirdik, Ali Koç gibi birisi zaten bizim başımıza zor geçer.

Coutinho lar felan yalan olsa Avrupa ya yazılırdı o kadar maaş vermez bu yönetim boş yere taraftarı umutlandirmaya çalışıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt