Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Ben pek salladığını görmedim. Galasevgisiyle iletişimi var bu herifin.patik denen hirbo kolpaci veledin teki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben pek salladığını görmedim. Galasevgisiyle iletişimi var bu herifin.patik denen hirbo kolpaci veledin teki
Ben pek salladığını görmedim. Galasevgisiyle iletişimi var bu herifin.
Taylandan daha 6 numara olduğu kesin eli ayağı daha düzgün sırtı dönük top alabilecek bir oyuncu varsa oda aytaç bir iki şans verilmeliydi.6 numarayla alakasi yok adamin
evetfernando martins ve şerefli beşiktaş
ismi efendi ve şerefli olduğunu iddia eden beşiktaş ile anılan futbolcu. peki bu futbolcuyla ilgili en dikkat çekici nokta nedir? şimdi bu fernando isimli arkadaşın eşinin ailesi rusya'da 2019da iki kişiye iş veriyor. bu iki kişi brezilya'dan rusya'ya giderken fernando ve ailesinin...www.gscimbom.com
bu herif mi
Adam bir şey yazmamış ki. Transferweb'in haberine göre konuşmuş. Çoğu zaman haberim yok ama şu şu şu gitmeli bu bu bu gelmeli tarzı yorum yapıyor. Pek duyum veren biri değil yani.
Olabilir Halil Oğulcan ikilisi gol atabilir Oğulcan oynadığında gol atan katkı veren bir oyuncuForvetde halil ogulcan ikilisi oynicak beni dedi dersiniz
oyle diyorsan oyledir reis. ben baska biriyle karistirdim o zaman sorryAdam bir şey yazmamış ki. Transferweb'in haberine göre konuşmuş. Çoğu zaman haberim yok ama şu şu şu gitmeli bu bu bu gelmeli tarzı yorum yapıyor. Pek duyum veren biri değil yani.
Sen söylemesen kimseden cikmadiydi?
Belki ben karıştırmışımdır, o da olabilir.oyle diyorsan oyledir reis. ben baska biriyle karistirdim o zaman sorry
Aysal yonetimi devraldiginda, 310 milyon dolar borcu vardi kulubun Polat doneminden kalma. Ustelik 1.5 yillik kombineler ve tum yeni Arena sponsorluklari (10 yillik isim hakki, forma vs) satilmis ve parasi yenmisti.O zamanlar ne euro 10 liraydı ne de bu kadar borcumuz vardı. Artık yetiştirici kulüp olmak zorundayız. Bunun için de bazı fedakarlıklar gerekiyor. Yapacak bir şey yok.
tanimiyorum da yukarda kadir link vermis.Belki ben karıştırmışımdır, o da olabilir.
Bu Çan Çin Çon'daki herifi tanıyor musun? 1 sene top oynamamış adamı da almayız herhalde yav.