Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne Mostafa Halil lüks oldu sanki Babel de gitmiyorsa. Diagne’nin ayrılacağı dedikodusu doğru olabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aysal yonetimi devraldiginda, 310 milyon dolar borcu vardi kulubun Polat doneminden kalma. Ustelik 1.5 yillik kombineler ve tum yeni Arena sponsorluklari (10 yillik isim hakki, forma vs) satilmis ve parasi yenmisti.

Ben de bunu diyorum zaten. O zamanın kuruyla 310 milyon dolar yaklaşık 450 milyon lira ediyor. Şu an ise 2-3 milyar lira arası borcumuz var.

Ben de bunu diyorum zaten. O zamanın kuruyla 310 milyon dolar yaklaşık 450 milyon lira ediyor. Şu an ise 2-3 milyar lira arası borcumuz var.
Bugun dolar bazinda borcumuz daha az renkdas. Aradaki fark, gelir kalemlerindeki yuksek dusus. Ne eskisi gibi sponsorumuz var, ne sampiyonlar ligi gelirleri ve son donemde nede tribun gelirleri. Yani borctan ziyade, gelirler asil problemimiz. Sonuc ayniya geliyo aslinda, eskisi gibi carcur edecek paramiz yok. Yinede masallahimiz var, hic hiz kesmeden carcur ediyoruz. Gelir yokken dahi, 3-5 yila yayilsada bu kadar bonservis taahhudune girmek ve daha fazlasinada girilme ihtimali olmasi (Gedson yada muadili diyelim) biraz riskli. Insallah alinan adamlari sampiyonluk ve iyi satislarla degerlendiririzde zarar buyuk olmaz.

Hala bi gelisme yok... bunlar transfer yapmayacaklar belli oldu. Nerde a,b,c planı?

Bugun dolar bazinda borcumuz daha az renkdas. Aradaki fark, gelir kalemlerindeki yuksek dusus. Ne eskisi gibi sponsorumuz var, ne sampiyonlar ligi gelirleri ve son donemde nede tribun gelirleri. Yani borctan ziyade, gelirler asil problemimiz.

Kurun sürekli arttığı ortamda dolar bazında borcunun azalması bir şey ifade etmiyor. Çünkü senin ana gelirlerin tl bazında. Zaten bu yüzden dolar borcun azalmış gibi görünüyorken reel borcun 5 katına fırlamış.

tatilde boş durmuyoruz.

altyapımıza oyuncu bakarken:

C63E6BC0-8B7C-4B3C-941F-CDCB49323968.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt