- 6 Eylül 2014
- 94.358
- 65.115
- 4.608
Nelson mu değil renktasNelson
Galatasaray da oynayabilecek kapasitede değil malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelson mu değil renktasNelson
Galatasaray da oynayabilecek kapasitede değil malesef
Yarın gece bombalar patlayacakevet bugunde bitti kaldi 1 gun
İnşallaahhYarın gece bombalar patlayacak
evet bugunde bitti kaldi 1 gun
Inşallah maşallaha kaldık zatenİnşallaahh
Okay iptal, Dieng pahalı gelmiş, Gedson işi olmuyor. Günün özeti bunlar reis.Son haberleri özet geçebilecek var mı işten dolayı bugün bakamadım pek
Seneye Halil içinde gedson gibi uğraşırız son güne kadar kulübü bırakmaz adamların sorunlu oyuncularını parlattık resmenThomas gravesen geldimi
Ümidim yok renktaş benim transfer kapattık gözüyle bakıyorum benInşallah maşallaha kaldık zaten
Senin için avatarimi yeni kral oyuncumuzu koyacağım. birazdan gorursun50 saat 12dk
sabah 5-6 transfer bekliyordun simdiki beklentini ogrenebilirmiyim sevgili Yuzuf50 saat 12dk
kolayı var oynatmayalım hic yedek klübesinde kalsın seneye kolayca alırız nası fikir ?Seneye Halil içinde gedson gibi uğraşırız son güne kadar kulübü bırakmaz adamların sorunlu oyuncularını parlattık resmen
Bizim defanstan pasla çıktığımız oyunda 6 numara kilit adam. Dieng pas ve topla çıkma konusunda sıkıntılı diyor izleyenler, ya sistem değişecek ya da mevcut sistemle devam edilecekse Dieng olmaz.Buna göre oyuncu bozan takımda iş yapar da oyun kuran takımda çöpe döner. Topla yeteneği çok sınırlı, pas hataları baskı altında top kayıpları vs bu gelirse millet kafayı yer hele birde 6-7 milyon verilirse çok yazık.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
barkleysabah 5-6 transfer bekliyordun simdiki beklentini ogrenebilirmiyim sevgili Yuzuf