Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.240
- 12.986
- 2.658
Birakin su irfancani, abartildigi kadar degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erman zamaninda yabanci siniri 6+0+4 idi. Ondan aldirmis olabilir.Ermanı isteyip gönderen kendisiydi. Yetersiz görsüyse gönderir vallahi, bence her sene yaşanıyordur bu da oyuncu gitmem lan derse mecbur kalıyordur.
bıraktım reis sağolasınBirakin su irfancani, abartildigi kadar degil.
Aynenbıraktım reis sağolasın
olur tabii ki yeter ki inanalımVan de Beek olur mu?
Hem de çok iyi olurVan de Beek olur mu?
Kutlu olsun.bugün doğum günüm, bir 6 numara transfer çok güzel olur![]()
Yaw verirler mi demek istedimHem de çok iyi olur
bugün doğum günüm, bir 6 numara transfer çok güzel olur![]()
İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü. Bizimkiler uyanıp istesinler yeter ki. Geçen sene doğru düzgün oynatmadılar herifiYaw verirler mi demek istedim![]()
Belki Evortan diye rakip vermediler ama bize bir ihtimal diye hayal kuruyorum.olur tabii ki yeter ki inanalım
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinin hayatından eksik olmadığı nice yaşlar dilerim.bugün doğum günüm, bir 6 numara transfer çok güzel olur![]()

Yani, Fatih Terim firsat transferi deyip duruyordu. Bundan ala firsat transferi mi var? Adam bir de her yerde oynarim diyor. Şino alo desin yeterİsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü. Bizimkiler uyanıp istesinler yeter ki
uzunca bir süre transfer hayalleriyle yaşayacağız malesef :'(Belki Evortan diye rakip vermediler ama bize bir ihtimal diye hayal kuruyorum.
Teknik direktörleri pek tutmuyor bu adamı, bu takım sana göre değil diyormuş. Geçen sene de fazla oynatmadı zatenYani, Fatih Terim firsat transferi deyip duruyordu. Bundan ala firsat transferi mi var? Adam bir de her yerde oynarim diyor. Şino alo desin yeter