Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yabancı sağ bek
3 yabancı 2 yerli stoper
2 yabancı 1 yerli santrafor
3 yabancı 4 yerli kanat

Bunların sözleşmeli olduğu takımda defansif ağırlıklı oynayan orta saha sayısı 2.5

Alay ediyorlar resmen.
Taylan-Berkan-Aytaç ı kastediyorsun sanırım. Hocanın 4-1-4-1 inde defansın önündeki 1 rolünü oynamak üçü de yeterli değil, Aytaç zaten oranın adamı değil. Taylan 6 nın alternatifi olmakla birlikte, üçünden biri (Yabancı kısıtı nedeniyle) iki 8 den biri olarak oynamalı, Aytaç maç içinde sonradan girer en fazla...

BJK ın kurduğu kadroyu beğenenlere tepki gösteriyorsun ama Aytaç BJK ın geniş kadrosuna bile giremez...

Doğru bir hamle yapılmazsa sezonu göz göre göre en baştan kaybetme noktasına doğru gidiyoruz maalesef...

Taylan-Berkan-Aytaç ı kastediyorsun sanırım. Hocanın 4-1-4-1 inde defansın önündeki 1 rolünü oynamak üçü de yeterli değil, Aytaç zaten oranın adamı değil. Taylan 6 nın alternatifi olmakla birlikte, üçünden biri (Yabancı kısıtı nedeniyle) iki 8 den biri olarak oynamalı, Aytaç maç içinde sonradan girer en fazla...

BJK ın kurduğu kadroyu beğenenlere tepki gösteriyorsun ama Aytaç BJK ın geniş kadrosuna bile giremez...

Doğru bir hamle yapılmazsa sezonu göz göre göre en baştan kaybetme noktasına doğru gidiyoruz maalesef...
Beşiktaş için ne tepkisi gösterdim hatırlamıyorum, Pjanic ya da Teixera hatalı bana göre, biri yerine koşan bir oyuncu tercih etmeleri lazımdı onun dışında da yüksek maaşa laf etmişimdir en fazla. Necip all rounder yedekse bence Aytaç da şans bulurdu, Aytaç'ı çok değersiz görmüyorum ama 6 numara oyuncusu değil.

Bunlardan ziyade bizim Josefimiz yok, o olmadı diyelim Gedson'umuz yokki b2b oynayıp yapsın o işleri, onu da geçtim sert hiç değiliz, orta sahayı yürüyerek geçip stoperlerimizden her maç 20 kez top kapmalarını bekliyoruz, sonra stoperler kötü oluyor.

En önemlisi bu konu o kadar önemliki iyi oynadığın maçları dahi kolaylıkla verebilirsin sırf bu sebepten, başka yönlerle kompanze de edilecek bir durum değil.

Yöneticilerimiz şu sıralarda uyuyup yarınki yoğun mesaileri için güç topluyorlar, yarın akşam bir 6 numara açıklanacaktır, müsterih olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt