Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Yarın gelsin başlasınTamda aradığımız adam 6-8 ikisini de oynuyabiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın gelsin başlasınTamda aradığımız adam 6-8 ikisini de oynuyabiliyor
Taylan-Berkan-Aytaç ı kastediyorsun sanırım. Hocanın 4-1-4-1 inde defansın önündeki 1 rolünü oynamak üçü de yeterli değil, Aytaç zaten oranın adamı değil. Taylan 6 nın alternatifi olmakla birlikte, üçünden biri (Yabancı kısıtı nedeniyle) iki 8 den biri olarak oynamalı, Aytaç maç içinde sonradan girer en fazla...3 yabancı sağ bek
3 yabancı 2 yerli stoper
2 yabancı 1 yerli santrafor
3 yabancı 4 yerli kanat
Bunların sözleşmeli olduğu takımda defansif ağırlıklı oynayan orta saha sayısı 2.5
Alay ediyorlar resmen.
WednesdayYarın gece transfer kapanıyor mu ? Yoksa Carsamba gecesi mi son ?
TeşekkürlerWednesday
Benim dogum günümde morutan aciklandi darisi senin basinabugün doğum günüm, bir 6 numara transfer çok güzel olur![]()
Doğum günün kutlu olsun renktaş ama sen bence en iyisi başka hediyelere odaklan.bugün doğum günüm, bir 6 numara transfer çok güzel olur![]()
Beşiktaş için ne tepkisi gösterdim hatırlamıyorum, Pjanic ya da Teixera hatalı bana göre, biri yerine koşan bir oyuncu tercih etmeleri lazımdı onun dışında da yüksek maaşa laf etmişimdir en fazla. Necip all rounder yedekse bence Aytaç da şans bulurdu, Aytaç'ı çok değersiz görmüyorum ama 6 numara oyuncusu değil.Taylan-Berkan-Aytaç ı kastediyorsun sanırım. Hocanın 4-1-4-1 inde defansın önündeki 1 rolünü oynamak üçü de yeterli değil, Aytaç zaten oranın adamı değil. Taylan 6 nın alternatifi olmakla birlikte, üçünden biri (Yabancı kısıtı nedeniyle) iki 8 den biri olarak oynamalı, Aytaç maç içinde sonradan girer en fazla...
BJK ın kurduğu kadroyu beğenenlere tepki gösteriyorsun ama Aytaç BJK ın geniş kadrosuna bile giremez...
Doğru bir hamle yapılmazsa sezonu göz göre göre en baştan kaybetme noktasına doğru gidiyoruz maalesef...
Adam akıllı bir sol açığa ihtiyacımız var. Skorer olmalı. Babel gitmeli yerine fişek gibi bir kanat lazım.
Nice senelere ömür bey ömrünüz mutluluklarla geçsin gs şampiyonluklarıyla mest olsunbugün doğum günüm, bir 6 numara transfer çok güzel olur![]()
Sağlık bakanına yazacaktın galiba dayıİstifa da bir hizmettir
Hocamın bir an önce arazi olması gerekmekteSağlık bakanına yazacaktın galiba dayı
Hocaya 4 tane orta saha verdiler bu sene kadro kalitesi olarak zayıfız canım sıkılıyorHocamın bir an önce arazi olması gerekmekte
Nzonzi, lemina ve seri vardida nolduHocaya 4 tane orta saha verdiler bu sene kadro kalitesi olarak zayıfız canım sıkılıyor