Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dieng’i almayalim zaten. Seneye nasil satariz diye dusunuruz.Diengi bile alamiyacak kadar düstük, bakalim son gün hangi yildizi sönmüs yasli oyuncu kiralik gelecek.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende istemiyorum ama onu bile alamiyoruzDieng’i almayalim zaten. Seneye nasil satariz diye dusunuruz.
Hocanın taktik niye hep sabit? Eldeki imkanlara göre taktik geliştirmesi beklenmez mi? M.City değiliz ki, maddi ve manevi inkamlar belli. Her topçu TR ye gelmek istemiyor. Harrouri niye alınmadı? Köle mi bu? Adam gelmemiş olabilir. Hoca bu durumda ne yapcak o önemli.Taylan-Berkan-Aytaç ı kastediyorsun sanırım. Hocanın 4-1-4-1 inde defansın önündeki 1 rolünü oynamak üçü de yeterli değil, Aytaç zaten oranın adamı değil. Taylan 6 nın alternatifi olmakla birlikte, üçünden biri (Yabancı kısıtı nedeniyle) iki 8 den biri olarak oynamalı, Aytaç maç içinde sonradan girer en fazla...
BJK ın kurduğu kadroyu beğenenlere tepki gösteriyorsun ama Aytaç BJK ın geniş kadrosuna bile giremez...
Doğru bir hamle yapılmazsa sezonu göz göre göre en baştan kaybetme noktasına doğru gidiyoruz maalesef...
O değilde okullar açılınca forum bildiğin ayvalık sahili gibi oldu sakinliğe bak.. miss
Küfürler havada uçmayacak, küfür eden banlanır.Şu an 198. Sayfaya yazıyorum yarın bu saatlerde 380. Sayfa falan olmasını bekliyorum. Ya hareketlilik olacak coşacaz ya da küfürler havada uçuşacak
Transferi kapatmışız
•quod erat demonstrandum•
Profesyonel dünyanın görülmez bariyerleri gene önümüzde mi ?
Takımdaki feguli harici herkesi neredeyse hoca aldırdı bu oyuncularin nerdeyse hiçbirine teklif yok .
Dursun Özbek ve Tudora sallayan arkadaşlar (bence de dursun Özbek tarihin en kötü başkanı idi ) transfer konusunda Rodriguez maicon gomis Fernando belhanda(teklif gelmişti hoca sattirmadi ) ndiaye bunların hepsini onun zamanında aldık ve satabildik şampiyon olduk bir sistem takımı kurduk sonra hocamız geldi kadro baştan aşağı değişti şuan satsak kim para eder ?
Sistem var mı ?
İki senedir boş ligde şampiyon olamıyoruz
transfer olursa Galatasaray süpriz yaptı.Nevzata kalsa Galatasaray'ın olumlu tek bir hareketi yok ki! Bir de utanmadan Galatasaray muhabiri diyorlar.