Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım yönetimin gedson olmazsa diye yedekte anlaştığı biri vardır.

Berkanı defans önünde oraya buraya koşturmaya kendimizi hazır edelim.
Geçen sene de böyle oldu 1 ay yönetim ortada görünmemişti. Benzer işler

apo olsaydı şimdi süperligten transferimiz hazırdı

Hadi müjde.
Bizim orta saha geliyor😉

Fatih Terim'in kızı Merve Terim hamileymiş. :asd:

Hadi müjde.
Bizim orta saha geliyor
😉

Fatih Terim'in kızı Merve Terim hamileymiş. :asd:
1631015280113.webp

Disarida güzel hava var ben bahceye yatmaya gidiyorum zaten birsey olacagi da yok.

EgSY7mFXYAEobCt.webp

Buradaki bazi ''taraftarlar'' acayip tutarsiz.
Fatih Terim kotu top oynatiyor, istifa etsin gecen sene basarisiz oldu der. Sonra 10 transfer yapariz kadro hala eksik der. Madem 10 transfer bile yetmiyecek gecen sezon ''o eksik ve kotu'' kadroyla nasil iyi futbol beklersiniz?
Guncel kadro bile yetersizse gecen seneki kadronun basarisizligi neden hocanin sucu oluyor?

Transferleri hoca yapti gecen sene falan demeyin. Hoca 3 defa istifadan dondu yonetim dinlemiyor diye. ustelik gecen sene taylan, belhanda, etebo orjin 3lusuyle sezona girdik. (yedek bile yoktu) diger topcular devsirmeydi.
Yoo gayet tutarlı geçen senede 6 numara yoktu bu senede yok daha alınmadı en etkili iki oyuncumuz gedson ve onyekuru alınamadı
gidip saçma sapan transferler yapıldı buda hocanın suçu berkana dünya para verildi nelsona cicaldau ya dünya para verildi nelson ve cicaldau iyi oyuncular olabilir ama seni 1 seviye yukarı taşır bizi 3-4 seviye yukarı taşıyacak oyuncu alınamadı halen forvette diagne var babel var üzerine muhammed krizini hoca yarattı bi ton yanlış planlama yapıldı hepside hocanın suçu nelson çokmu gerekliydi ? hayır en son paran kalırsa stoper alırdın planlama hatası var buda net hocanın suçu

Senin o musmula suratina mani attirayim serefsiz luisao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt