Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.900
- 40.685
- 3.413
Sendeyiz tff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
a sporda batmanspor un maçı var
Sigurdsun değil miydi o evertondaki
Normalde en son transfer sezonu bitince 14 yabancı olması gerekiyor. Bizimkiler elleri güçlü olsun diye gönderip almayı tercih ediyor olabilirler. Yoksa sayı tutmayınca linnes'in lisansı askıya alınmıştı, öyle hatırlıyorum. Jimnastikçiler her halükarda naneyi yedi. Öderler yüklü miktar para.Bizimkiler bizi yiyor da olabilir biri gitmeden biri gelemez diye
Yok, hem TFF'nin kuralının saçmalığı hem de bizimkilerin salaklığı. Adamlar kadroda düşünmedikleri Ljajic, Douglas ve Lens için bu sene hiç lisans çıkartmadığı için tff böyle bir hak tanımış. Biz ise kadroda düşünmediğimiz Ozorn ve Sekidika'ya lisans çıkarttığımız için yeni gelenlere oyuncu göndermeden lisans çıkaramadık.Bizimkiler bizi yiyor da olabilir biri gitmeden biri gelemez diye
2013 gibi maçlara gidiyordum da sonradan takip etmeyi bıraktım.a sporda batmanspor un maçı var
kör dövüşü oluyor şuan2013 gibi maçlara gidiyordum da sonradan takip etmeyi bıraktım.
aylık 1500 dolar falandır maksimum.kör dövüşü oluyor şuan
bunlatın td leri kaç para alıyor acaba gram taktik yok, iyi para veriyorlarsa alt liglere td olmak iyi iş 1 aya tiki taka şov yaptırırm takıma
iyimişaylık 1500 dolar falandır maksimum.
Kpay napıon
eyvallah kardeşim, foruma ara hayata devam dedimüstad evlenmişin h.o