Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 gün önce 2.5 isteyen adam şimdi minimum 2 ister o bile çok bizim için.
Üstelik Arsenal hiç istemese 3 milyon bonservis ister.
Bence sarpa sardı işler ki tekrardan döndük Elneny'e

gedson olmadı bizde transferi kapattık derlerse hiç affedilecek tarafı yok bunun diğer yönetimden zerre farkı kalmaz bunların 6 numara+gedson+yerli kaleci transferini yapıp önümüze bakmalıyız,gedson olmuyo madem barkley+ndombele için teklif yap kulüpleri oyuncuları yatıracağına gönderir belki ya da scout listesinden boey gibi transferler yapın ama yapın yani bitirdiniz bizi her sene stres arkadaş bıktık..

1 yıllık 1.250 m. euro garanti ücret + maç başı 10k eur sözleşmeye geliyorsa buyursun oyuncuyu oynamaya yöneltecek bu tarz sözleşmeler yapmalıyız üstün performans gösterir her maç oynarsa maç başılardan da iyi para götürür gerekirse şampiyonluk primi falan verilsin 500 bin euro

Siteye girmemle beraber elneny haberlerinin çoğalması hakkındaki düşünceleriniz @Yusuf Kara @Mehmet Mehmetoglu
transfer donemin basinda bahsedilen paralar ile alinsaydi muhtemelen elestirirdim ama transfer donemin kapanmasina bir gun kala risksiz guzel bir transfer olarak degerlendiriyorum ayrica Mostafa Mohamed icin de guzel olur takim icinde konusacak biri olmus olur ve kendini daha iyi hisseder turkiyede

Elneni geçen sene başında arsenal hazırlık maçlarında ve sezonun ilk başlarında forma buluyordu. İyi de gidiyordu... Sonrasında ne oldu bilmiyorum ama yıllık 2.5 milyon fazla bence...
Zorlama transfer yapılacaksa boşver in yapılmasın arkadaş. Gerek yok parayı çar öur etmeye. Eldekilerin potansiyeli yukarıya çıkarmanın yollarına bakmak lazım.

Yıllık 2den fazla olmamalı elneny

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ae38c3b2-71af-4fd7-aebf-f5b33b071578 - Kopya.webp

Önce hocaya sormalı kesin istiyor mu tutmazsa ben istemedim diyebilir .

Elneny'e hiç içim sinmedi maliyeti düşükse bir ihtimal ama aradığımız orta saha olmadığı kanaatindeyim ve beni yanıltacağını da hiç sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt