Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsin sen hacı. Çıkaramadım. Uzun zaman oldu hatırlayamadım. İsmin değişmemişse tabiKader arkadaşı![]()
Levent benKimsin sen hacı. Çıkaramadım. Uzun zaman oldu hatırlayamadım. İsmin değişmemişse tabi
Bonservis yoksa Gedson işinin hala oluru olur
Oh maşallah 4 sene de 9 milyon EuroSON DAKİKA
“Elneny ve menajeri ile yapılan görüşmelerde 2 milyon 250 bin Euro artı 10 maça 250 bin Euro bonus üzerinden 4 senelik anlaşmaya varıldı.”
(@burhancanterzii)
son gun tarifesi
Aaaaaaa. LeventLevent ben
Yine kazığı yemişiz hayırlı olsunSON DAKİKA
“Elneny ve menajeri ile yapılan görüşmelerde 2 milyon 250 bin Euro artı 10 maça 250 bin Euro bonus üzerinden 4 senelik anlaşmaya varıldı.”
(@burhancanterzii)
son gun tarifesi
Bu ne ya, hayır kalsın bu transfer. 34 yaşına kadar bakacaz adamaSON DAKİKA
(@burhancanterzii)
son gun tarifesi
kazık geliyor gibiSON DAKİKA
(@burhancanterzii)
son gun tarifesi
Aynen öyle. Karışıklık çıkıyor diye oğlanın ismini koydum ben de. İyiyim sen nasılsın?Aaaaaaa. Levent
Şaka mı bu ya. Nasılsın napıyosun. Uzun zaman oldu kardeşim görüşmeyeli.
Yuh! Yeni Sevr Sözleşmesimiz hayırlı olsun.SON DAKİKA
(@burhancanterzii)
son gun tarifesi
SON DAKİKA
(@burhancanterzii)
son gun tarifesi
Şu emoji ile satır satır konuşma olayına inanılmaz tiltim. Habercilik mi ? Ergen gibi tıklanma etkileşim oltası mı ne halt yendiği belli olmayan ortamda transfer bekliyoruz.
....
"Galatasaray'da şartlar zorlanıyor. Yakında Başkan şapkadan tavşan çıkarır mı? Bekliyoruz"
Saçmasapan bir transfer haftası...
Çok, ama maaştan ziyade 4 yıl çok 2 olsa nispetenSON DAKİKA
(@burhancanterzii)
son gun tarifesi