Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah analı babalı büyütsün Levocum. Faal misin forumda yoksa transfer dönemi diye mi burdasın. Ben yıllar sonra yazıyorum yahu. 6-7 sene olmuştur yazmayalı
Transfer sezonunda şifremizi hatırladık girdik tekrardan. Ben de uzun zaman yoktum ortalıkta.

Pjanic alinsaydi o parayi madem vereceksin dedirtecekler adama zorla. Umarim o rakamlar dogru degildir.

Bence o rakamlar yalan. Adama sormazlar mi, madem bu paralari veriyorsun bu adami niye listeye yazmadin diye ? Elneny kim ayrica yildiz maasi alacak ?

elneny ile anlaşmışız arsenal ile mi pürüz varmış sorun ne

kerem/halil---diagne/mo---morutan/barış
cica/kılınç---morutan/berkan
elneny/taylan

1 adam daha lazım

inşallah yönetim senin gibi düşünmüyodur elneny için söylemiyorum gelmesini istemeyenlerdenim ama eldekilerin potansiyelini yükseltelim transfer yapmayalım mantığı saçma,zaten sayısal olarak eksiğiz ortasahada yeterli olup olmadıklarını tartışmıyorum bile..
Neden böyle dediğimi anladın mı? Fiyatlar ortaya döküldükçe yanlış transfer olduğu belli oluyor. Ayrıca kötü performans olursa vay sen buraların haline...

Melo'yu getirin de Taylan'a futbol dersi versin ön libero nasıl olur, defansif orta sahada nasıl oynanır bir bir öğretsin hatta eline bir makas alsın önce Taylan'ın o uzun saçlarını kessin o zaman artistliği bırakır belki saçlarıyla oynamayı keser de defanstan top kaptırıp gol yedirtmeden top çıkartmayı öğrenir yoksa işimiz çok zor bu sene Taylanla Berkanla orta sahada az önde basan her takım çok kolay top kapıp gol atar bize

Elneny yanındakine al-veri olan, birazda at gibi koşturan biri, fazlası değil. Senelik 1.5M Euro falan alsaydı ok ama bu paralar çok fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt