Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. ligin içinden geçti zaten, bu sene de 1. ligin içinden geçecek gibi duruyor. Makine gibi başladı sezona, gelecek yaz transfer yapacağını düşünüyorumtas gibi forvetmis
Taniyamadim.en sagdaki kim acaba
Bence rehin kalana sulandık. Transfer yapmamak için çabalıyorlar resmenbi bizim sulandığımız rehin kalmış iyi mi
Bizi istemiyorsaRoma, Galatasaray’ın Amadou Diawara için yaptığı satın alma opsiyonlu kiralık teklifi kabul etti.
• Galatasaray, Amadou Diawara ile anlaşmaya çalışıyor. Oyuncu cephesi iki haftadır beklediği için işi zorlaştıracak taleplerde bulundu. (Yasaklı Kaynak)

Bütün avrupa transferi kapatti ve yerlerini doldurmayacagini bildigi için adamlarini yollamiyor olabilir mi?bütün avrupa bir olmuş bizim teklifleri reddediyor
Diawara bir sağ salim gelsin fenere kaldıracak uçağıuçağı diawara kaldırcak arkadaşlar, kabinde kendisi
Bir anda hiç piyasada olmayan bir isim çıkıyorsa ortaya, o transfer olmuş/olmak üzere demektir. Diawara hayırlı olsun. Yönetim yine patlattı bombayı.Hepsi girmeye basladi Diawarayi
Loftusu istesin işte tomastanhocam dostlarını sınıyor
mourinho ve rui costa için ciddi sınav![]()
Dündar Siz ismiyle oynuyordu. Cok kücüktüm ama hatirliyorum.gine'nin hocası didier six miş
![]()