Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 aydır Gedson diye oyalandık, şimdi şapkadan Elneny ve Diawara çıktı. Belki de romanya'dan yine bilinmeyen biri gelecek. Bu transfer sezonundan hiç memnun değilim, tinercilere gitse yedek kalacak olan Elneny'i kesinlikle istemiyorum. Hele ki bu rakamları ödüyorsak biz neden Pjanic'i almadik? Neden aklimizla dalga geciyorlar?

Transfer konusunda sesimizi yükseltmemiz gerekiyordu, çok pasif kaldık. Balkanlardan adı sanı duyulmamış adamlar ile ağzımıza bir parmak bal çaldılar, bu sezondan hiç umutlu değilim.

Diawara esir alınmışsın
Bilmem farkında mısın
Sen kimsin de bize gelmek istemiyorsun ula

Dawar mı alıyoruz?

•quod erat demonstrandum•

Şu saatten sonra oyuncu gelse lisans falan yetişir mi baya zor maalesef. Transferi kapattık desinler de rahatlayalım cidden Trabzon maçına odaklanalım en iyisi.

Kardesim her gelen yönetim bunu nasil basariyor? Transferin bitmesine son bir iki gün kala transfer birakilir mi? Bu isden ancak panik transferi olur, ya maliyet acidan kazik yersin yada ise yaramaz oyuncu alirsin.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kulübünde şans bulamayıp oynamak isteyen oyuncuların transferleri fırsat transferi olabilir. Burada önemli olan çok para vermemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt