Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.406
- 18.603
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buldu iste, elnenyŞu Davillayi çağırın bulsun bir orta saha, 24 saat kaldı.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
6 numara defansiv degil bence hollanda'da franky de yong gibi geriden oyun kurabilen biri olmali.
Kimi alacaksın kardeş 4 milyon euro’ya Türk? Nelsson yerine daha ucuz yollu bir scouting olabilirdi de maaşı az, ben okeyim bu transferlere. Bence ortasaha alınmamasının sebebi para olmaması değil, Gedson umudu bizimkileri kitlemiş olsa gerek, bu zamana kaldı.Berkan Kutlu + Nelsson = 11 milyon euro ama doğru düzgün orta saha yok. Hatam varsa biri uyarsın bu Berkan geçen sene ne yaptı ki buna bu para ödendi. Bunun adı soygun değilde nedir arkadaş.
Filozof Şenol her türlü hakareti hakediyorMilli takima mi üzülim, filozofami küfür edim, bizim takimdaki capsizliga mi bedua edim
Total performanslarına baktığında Berkan ve Taylan'ı bu ikisinin seviyesinde mi görüyorsun?
Türk orta saha yok diye 4 milyon Berkan a vereceğine 6 milyon Kaan Ayhan a verip yabancı orta saha almak pekela mümkünduKimi alacaksın kardeş 4 milyon euro’ya Türk? Nelsson yerine daha ucuz yollu bir scouting olabilirdi de maaşı az, ben okeyim bu transferlere. Bence ortasaha alınmamasının sebebi para olmaması değil, Gedson umudu bizimkileri kitlemiş olsa gerek, bu zamana kaldı.