Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cildiracagim lannnn, bu ne is bilmezlik, kim transferi son güne birakir. Gedson transferi olmiyacagi son günmü belli oldu yani, adamlar SATMIYOR iste. Böyle kalirsin… gibi ortada
Son güne falan bırakan yok renktaş, bunlar transferi kapatmış. Alıştıralım artık kendimizi, yarın kimse gelmez. Gelmek istese bile yetiştiremez bu beceriksizler.

Kulüpten bir allahın kulu da çıkıp bir açıklama yapma zahmetinde bulunmuyor. Allahın çapsızları!

elmo-fire.gif

Cidden anlamıyorum, tamam Gedsonu vermiyorlar sorun degil ama 1 ay öncede vermiyorlardı.

Hiç mi bir b planı olmaz?

Akıl işi değil bu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bence B planına gerek yok. Yedlini fes edip, yerine bir Türk yedek sağ bek alıp, orta sahaya gedsondan bağımsız scout önerisi kiralık bir genç topçu alınabilirdi. Gedson gelirse extra olurdu gelmezse de en kötü orta saha rotasyonu fazla olur elimiz daha güçlü olurdu. Ha bana kalsa Hernaniyi ne yapıp eder Genoaya kaptırmazdım. Aradığımız adam bence oydu onu da kaçırdık malesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav yalancılar yavvv yalancı, hocası ayrı yalancı yönetimi ayrı

Gedson diye diye bir tane orta saha alamadan koca 3 ay geçti işin tuhafı birtane orta saha almadan kötüde olsa Emre akbabayı gönderdik aytaçıda göndericez muhtemelen elde orjini merkez orta saha olan 3 futbolcu var

berkan
Taylan
Cicaldau

sakatlık olura ne olucak allah aşkına

Gedson diye diye bir tane orta saha alamadan koca 3 ay geçti işin tuhafı birtane orta saha almadan kötüde olsa Emre akbabayı gönderdik aytaçıda göndericez muhtemelen elde orjini merkez orta saha olan 3 futbolcu var

berkan
Taylan
Cicaldau

sakatlık olura ne olucak allah aşkına

Haklısın renktaş.üstelik Allah korusun korona diye bir illet var birde.

Panik transferinden nefret ediyorum ya. Planlı olan maliyetli transfer bile panik transferden daha ucuz. Hayır gelme ihtimali de düşük zaten. Bari genç bir yabancı topçu kiralasınlar. Deneriz en kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt