Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın akşama kadar Romalı herifle uğraşır basaramayiz ve transferde böylece kapanmış olur.

Nihayet anladım sanırım, Hocamın bir hayali var; ''Nicelik ve nitelik bakımından net yetersiz orta saha ile muazzam pas futbolu oynatmak''...
Yav gitsin torun sevsin, her ota boka laf geçiriyor yönetime şu orta sahaya mı laf geçiremedi. Geleceğimizi falan düşünmesinler, her gelen kulübün geleceğini düşüne düşüne Anadolu takımından bi farkımız kalmadı, çogu Anadolu takımının orta sahası ezer gecer bizi katlar 5 e 10 a

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

111051-1547722265.jpg

Alin size Eylul firsatlari. Yahu kardesim bir insan birsey devamli deneyip farkli sonuclar bekliyorsa bunu adi deliliktir. Trabzon bile bizden akilli transfer politikalari uyguladi. Simdi verin Dieng gibi cope 8 milyon avro. Mukemmel firsat.

almaguer de aldığımız dönemlerde oldu... fırsat transferiydi kendileri..

Forumda tüm sene boyunca aktif olan ve Transfer Nöbetini de yakından takip eden biri olarak birşeyler yazmak istedim.

Geçen sene en çok sıkıntı yaşadığımız bölgeyi boş bırakacağımıza hala inanmak istemiyorum. Gedson hepimizin beklediği gelirse gerçekten memnun olacağımız bir oyuncu zaten. Ama tek onun bile gelmesi esas problemimizi çözmeyecek gibi duruyor.

Orta sahada rakibi karşılarken sertliğini gösterebilecek ve top kapma/süpürme konusunda tecrübeli bir oyuncu almamız şart, şu anda ismi geçenlerden bu profile en uygun oyuncular Elneny/Dieng/Diawara ama sanırım hepsi olumsuz görünüyor. Takımımızda bu profile tek uygun isim Aytaç onun da adı ayrılacak diye çıkıyor. Kasımpaşa maçında Taylan (hatasından bağımsız söylüyorum) yerine Aytaç girse daha dirençli kalabilirdik ikili mücadelelerde.

Yönetimin transfer politikasını destekliyorum/beğeniyorum. Fatih hocayı yeri gelir eleştiriyorum/eleştiriyoruz zaten ben sabır gösterilmesi/ müsade edilmesi tarafındayım.

Ama şu Serbay Şenkal tarzı paylaşımlar yapanlara çok kızıyorum. Bu taraftar takımı her şekilde / her zaman destekledi. Babam 14 yıl Şampiyonluk görmeyen nesilden ama bizleri çok sağlam Galatasaraylı olarak yetiştirdi. Transfer taraftarı olarak transfer istenmiyor, hocanın açıklamalarına binaen ve net bir şekilde eksiğimiz olması nedeniyle transfer bekleniyor. Geçen seneki hatayı tekrar yapıp farklı sonuç beklemenin neresi mantıklı?

Avrupa kadrosuna yetiştirilmemesine bile şaşırırken lige de böyle net bir eksik bölge ile girmek umarım bu hataya düşmeyiz.

Nampalys Mendy bu adami 2 seneden beri istiyorum, bi ara free agent di keske once alsaydik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt