Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dieng'i opsiyonlu kiralamak mantıklı son seçenek olarak, en azından ne vereceği belli olur duruma göre opsiyonu çekeriz.

Bu herif geçen sezon kaç maç oynamış biri yazsın da ne olduğunu anlayalım?

Mendy benim bildiğim kadarıyla baya ısıran bi orta saha seri gibi teknik değil ama agresif diye biliyorum ayriyetten top çıkarma meziyeti var ileri uzun pas yapabiliyor

Öyle bir iddiam yok Mendy'i sadece Premier Lig'den de bilmiyorum Fransa liginden de bildiğim bir oyuncuydu. Sinirlendiğim şey sanki dünyanın en tanınmayan oyuncusunun yorumunu yapmışım gibi tepki vermen. Elneny'i de izledik sonuçta yıllardır Arsenal'de ve süper ligde de oynadı tek izlemediğim isim Dieng ama onunda videolarından fikir sahibi olduğum kadarıyla bu yorumu yaptım.
İnşallah dediğin gibi iyi çıkar biz yanılırız.

Mendy futbol olarak ligimize hayli hayli yeter ama sakatlığı varsa bilemem orası iyi araştırılmalı.

Hiç yoktan kör topal birini getirelim dedik. :)

Buranin nöbetine daha kilit vurulmadimi. Son gün gelecek biri olsa bile hayir gelmez, cürükleri toplariz anca.

Mendy, Dieng ikisilisinden Dieng'i tercih ederim. Dieng'i 90 dakika izlemedim ama fizikler özellikleri ve hızıyla orta sahayı iyi kapatacağını düşünüyorum ve fiziği sayesinde arkası dönük top almada da iyidir. Fiziksel özellikleri nedeniyle Dieng derim.

diengin de ne çıkacağı belli değil scout ekibimize güvenmekten başka çare yok gelirse orta saha konusunda kumar oynamamamız lazımdı

5 senedir top oynamamış denen adam gecen sene 29 maça çıkmış bu kekolwr istatistik paylasip niye okuma yazma bilmiyormusuz muamelesi çekiyor ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt