Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu repertuarı geniş bir hoca ve vizyoner bir başkan olunca böyle oluyor işte.

3 ay Gedson’la uğraştık, baktık artık son gün geldi, uğraşacak gün kalmadı, taaaak hemen hocanın da onayıyla Mendy’i aldık.

Dieng için 6 milyon ve 20%pay istiyorlarmış.

Tek sorun var adam şimdiye kadar 30 maç uzerinde oynadı, tatilsiz gelecek ve yeni sezon a girecek dinlenmeden.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

mendy hastaneden cıkabilirse iyidir ama yinede son gün cok temız kazık yedık tebrık ederım

Yeah he’s underrated. Defensive six who is good at recycling the ball, good under pressure but not the most physical. He played about 20 games for us at the start of last season and did very well. Bit unlucky to be be overlooked but the physicality of the premier league is very demanding.

reddit

5 senedir top oynamamış denen adam gecen sene 29 maça çıkmış bu kekolwr istatistik paylasip niye okuma yazma bilmiyormusuz muamelesi çekiyor ki
29 mac dedigin toplam 1702 dakika yani 90a vurunca 19 ediyor
sezonun %50sinde oynamamis diyebiliriz

Dün dedimki Gedson olmazsa, bi dünya isim çıkar, Diengi alırlar galiba çünkü ölümü gösterip sıtmaya razı ederler.

Adam sakat olsa Senegal de olmazdı sanırım. Milli maça falan gitmiştir belki. Her neyse ben gedson olayı kapandığında beri saldım. Kim gelirse artık. Gelen adam zaten Taylan İn yedeği olmak ZORUNDA yabancı kısıtlamasından dolayı.

El neny olsa daha iyi olurdu sanki. Yaslari ayni, elneny trde oynamis, boyu daha uzun, sakatlik gecmiside temiz, mohamede de iyi olurdu

Mendy iyi topçudur fiziksel durumunu bilmesem de. Sahada basmadık yer bırakmaz, geçen sene beleşken almayıp şimdi almak saçma gözüküyor.

Pas oyununda ise pek iyi sayılmaz, Seri ve Cyprienle oynuyordu Nice döneminde diye hatırlıyorum.

Ofansif katkısı zaten sıfır.

toplamda 23 premier lig maçında oynamış geçen sene

15'i ilk 11

ndidi'nin sakatlığından ötürü aralık ayına kadar düzenli oynamış ama sonra yedeğe çekilmiş görünüyor.
Sağolasın. Bence bize gelirse de yedekte oturacak. Malum yabancı sınırlaması dan dolayı bence Taylan 11 başlayacak sakat veya cezalı olmadığı müddetçe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt