Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mendy iyi topçudur fiziksel durumunu bilmesem de. Sahada basmadık yer bırakmaz, geçen sene beleşken almayıp şimdi almak saçma gözüküyor.

Pas oyununda ise pek iyi sayılmaz, Seri ve Cyprienle oynuyordu Nice döneminde diye hatırlıyorum.

Ofansif katkısı zaten sıfır.

isimize gorur mu admirim, ben zaten free agent ken alinmasi lazim diyordum.

Elneny için 4 sezonluk 12-15 Milyon € civarında para ödemekten çok daha iyi bir seçenek Mendy. 1 sezonluk kiralarız baktık iyi performans verdi bonservisi alınır olmadı başka opsiyonlara bakarız. Elneny'i 4 sezonluğuna almak tamamen elleri kolları bağlar o mevkide tutmazsa çok büyük sıkıntı olur.

sakatligi yoksa gelsin mendyl

aralığa kadar oynamış bilim ihtiyacımız olan da aslında o.
Transferden hosnut değilim ama gereksiz gömmeye gerek yok bence. Ha para vermediysek olumlu bulurum sadece
1 sezon kiralik sakat almis olma ihtimalimiz var ama diger tarafta dieng icin cok para istiyorlar, o da kazma biriyse satamayiz, boru girebilir.

korktugum basimiza geldi ama scout ekibine güvenip dieng'e girmek daha iyi gibi..

Malesef aradığımız adam değil. Olursa tam bir hayal kırıklığı olur bana göre.

Bize , net bir adam lazımdı orta sahaya 6 numaraya. Buranın patronu benim mesajı verecek dominant bir adam. Diawara çok uygun bir isimdi.

Böyle biterse transfer dönemi, eksik kalır. Eksik kalan birşey başarısızdır. Bazı şeylerin telafisi olmaz, daha önce deneyimlemize rağmen aynı hatayı yapıyoruz. Önemli bir bölgeyi son güne bırakıyoruz.

Cicaldau için nediyordun

images - 2021-09-03T154257.104.webp

Mendy Galatasaray'da diyecek mi acaba

Diengggggg.

Hepinizi haksız çıkaracak Aslanım.

Rakip orta sahaları kucağa alıp bütün sahayı gezdirecek.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt