Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.948
- 14.882
- 2.623
Mendy Galatasaray'da diyecek mi acaba
Başka birini söyleyecek, Mendy haberi ayağa düştü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mendy Galatasaray'da diyecek mi acaba
Fransiz basina cok yakin yani bu transferde evet. Ama her zaman bilmiyor yani.güvenilir mi renktaş..
Adam zaten Taylan a yedek olarak alınıyordur alınıyorsa. Hoca yerli için mevkiileri belirlemiştir bence. Taylan kerem Halil olacak büyük ihtimal 3 yerli. Maçına göre berkan barış Alparslan a döner vs.Ne için aldığımıza bağlı, top çalma sorununu çözer eğer fiziksel durumu iyise. Pas kalitesi de bence Taylan'ın gerisinde ama hızlı oynar basit olsa da.
Ne için aldığımıza bağlı, top çalma sorununu çözer eğer fiziksel durumu iyise. Pas kalitesi de bence Taylan'ın gerisinde ama hızlı oynar basit olsa da.
Anladım, Onun Drogba ile Sneijder dönemleri efsaneydi bir girdi mi forum canlanırdı.Şeref'in bağlantıları menajer odaklı diye biliyorum emin olmasam da, duysa da yazmıyordu uzun süredir.
Mendy'yi tanimayanlar sakatlik gecmisine ve yasina bakip salliyorlar gibi

dieng hakkında ne düşünüyorsunDieng ve Mendy'nin birlikte alınması Mendy transferini anlamlı kılar, Mendy kötü bir oyuncu değil beklentiye bağlı.
Sakatlık sorunu var mı onu bilemiyorum ama geçen sene Amarteyle ikisi bayağı oynuyordu.