Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar isim yazdılar yarın hiç kimse gelmez ise ki mümkündür, taraftar nasıl olsa yönetime sallar diye unutulur diye düşünüp tüm isimlere son dk geçip, işte sonuna özel haber felan ekliyorlar
Amaçları dönemin sonunda etkileşimin dibini sıyırmak

Yazdıkları tüm o isimlerden biri gelirse de biz yazmıştık diyecekler. Hiç ismi çıkmamış biri gelsin bunlar yarın yine son dk geçip ilk bizden duydunuz derler

Türkiye'de gazetecilikten kolay ne var

SON DAKİKA🔥

“Elneny ve menajeri ile yapılan görüşmelerde 2 milyon 250 bin Euro artı 10 maça 250 bin Euro bonus üzerinden 4 senelik anlaşmaya varıldı.”

(@burhancanterzii)

son gun tarifesi
Yoktur bu kadar insaAllah ya.

Gerci sevmisim maliyetini 6no lazim!
140 milyon ile geliyoruz, dransferleri 10 günde bitirecegiz diyene mi küfür etsem yada eylül‘de firsat kovalayacagiz diyene mi ? Bende şaşırdım

Topluca et kurtul reis

O kadar isim yazdılar yarın hiç kimse gelmez ise ki mümkündür, taraftar nasıl olsa yönetime sallar diye unutulur diye düşünüp tüm isimlere son dk geçip, işte sonuna özel haber felan ekliyorlar
Amaçları dönemin sonunda etkileşimin dibini sıyırmak

Yazdıkları tüm o isimlerden biri gelirse de biz yazmıştık diyecekler. Hiç ismi çıkmamış biri gelsin bunlar yarın yine son dk geçip ilk bizden duydunuz derler

Türkiye'de gazetecilikten kolay ne var
son zamanlarda çok gerginsin üstat

Gustavo için epey analiz okudum en büyük dezavantajı yumusak- mücadeleden sakınan bir oyuncu olması diyorlar.. Genel olarak büyük potansiyel yorumu yapilmis

Kolpacilar hemen başlamış uçuş bilgisi girmeye ben de buldum tk 1756 nolu uçuş yarın lisbondan istanbul'a gerceklesiyor bunun için bilgiye gerek yok ki aklı olan bulur zaten

bu ugarteyi istemişiz geçen sene

ugarte.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt