- 1 Ağustos 2009
- 47.136
- 49.467
- 4.878
23:42 diye biliyorumarkadaşlar 23:37'e kadar isimler düştü düştü ondan sonra nöbeti kapatabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
23:42 diye biliyorumarkadaşlar 23:37'e kadar isimler düştü düştü ondan sonra nöbeti kapatabiliriz.
sadece vilhena gelirse fitim ben başka transfer istemem ön libero da oynayabiliyor Taylan ya da Berkan'dan birini kessin yetertony vilhena kazik falan degil, muthis firsat transferi.
Sol bek ile alakası yok yalnızVilhena hem solbek hem ortasahaymış gelsin başlasın iki bölgeyide götürr
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1-Gedson+AssuncaoBeyler su adı geçen arkadarlar arasında fayda veya en iyi oyuncu sıralaması yapabilecek varmı ona göre bekleyelim![]()
sol bek değil yav sol ayaklı merkez orta saha asıl mevkisi yan mevkiler 10 numara ve ön libero transfermarkt'a göre 6-8-10 numara oynayabilen solak oyuncu kısacasıVilhena hem solbek hem ortasahaymış gelsin başlasın iki bölgeyide götürr
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Basmayan çekilen takıma karşı Taylan:Taylan'ı gömüp durmayın buraya yazıp önerdiğiniz çoğu oyuncudan iyidir.
Transfer donemi veteranlari kendini gosteriyor. Kesinlikle katiliyorum. Son gun goz boyamalari.Haber akışlarına bakıp tecrübelerime dayanarak bir yorum yapmam gerekirse, kimseyi almayacağız gibi gözüküyor.