Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yalnız kiralık transferlerde sağlık kontrolü şartı yok sanırım. Bu yüzden bu işler akşama kadar uzar. TFF zaten süreyi gece 23:59’a uzatıyor genelde
o zaman dünyanın öbür ucunda da olsa oyuncu bir faksla 10 dakikada çözülür transfer işi demek 23:50'ye kadar bir isimle anlaşmalıyız son 9 dakikada çözeriz işi

Niye uçak saati takip ediyoruz anlamadım.
Lisans işleri 10una kadar olabiliyor diyorlar.
Adamı Portekiz’de sağlık kontrolünden geçiririz, imzayı atarız evrakları federasyona veririz.
Bu şekilde olmuyor mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evraklar yetişir mi bu saatten sonra sözleşme imzalama, uçak yolculuğu, hastanede sağlık kontrolleri, lisans çıkarma işlemi için tff'ye bildirim yapma hepsi 12 saatte bitmez bıraksınlar yapmasınlar transfer falan bu saatten sonra 2. bir Groskreutz vakası daha görmek istemiyorum
Hocam burası Türkiye aynı işi 15 günde de 15 dk'da yapmak mümkündür.

Kanımca Bukadar ismin öne atilması, son gün kucağa oturmamak adına bir önlemdir. Bizim B,C planımız hazır algısı yaratmak. Son gün , son saatlere bırakırsan fırsat transfer yerine kazık yeme ihtimalin de yüksek. Nede olsa karşı tarafta biliyor bir orta saha aradığımızı, ve bugün bizim açımızdan son gün olduğunu. Umarım gerçekten hazır bir B,C planımız vardır.

Çok doğru. Ben de aynı fikirdeyim. Yönetim'e güveniyorum.

Bu Vilhena daha çok Cicaldau pozisyonunda oynamiyor mu yahu?? Iyi oyuncu tamam ama bize DOS lazim???

Vilhena’yı Feyenoord’da iken izledim. Dinamik bir 8, bazen orta sahanın solunda oynayabiliyor

sabah bir kaşık bal çaldılar ağzımıza daha da gerisi gelmez etkileşimler kasıldı likelar alındı sezon bitti malesef.

Assunçao-Vilhena
Diawara-Vilhena
Hadi bu da olur Dieng-Vilhena

Olsun şunlardan biri artık!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt