Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.789
- 4.062
- 813
Dua et!4 saat sonra asi olacam. Önceden yapabilecegim önlemler var mi? Su icmek, yemek vs?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dua et!4 saat sonra asi olacam. Önceden yapabilecegim önlemler var mi? Su icmek, yemek vs?
Renktas giseci misin
yan mevki dos olarak gözüküyor transfermarkt verilerine göre 2020-2021 sezonunda 21 maçta merkez orta saha, 10 maçta ön libero ve 3 maçta sol bek oynamış tam bir joker oyuncu 2019-2020 sezonunda ise 29 maç ön libero ve sadece 1 maçta merkez orta saha olarak oynamış hatta daha eski yıllarda birkaç kez 10 numara oynadığı da olmuş transfermarkt'ta performans bilgileri kısmında görünüyorBu Vilhena daha çok Cicaldau pozisyonunda oynamiyor mu yahu?? Iyi oyuncu tamam ama bize DOS lazim???
Orasinda degilim ben, dun fransizlar haberi girince bizim medya atladi hemen. Simdi herhangi bi ses cikmiyor bu konuyla ilgili..kasık sakatlığı olan oyuncu bize nasıl katkı vereceği muamma sakatlığı ne durumda bu sene daha maç yapmamış.
Duş alabilirsin. İlk gün yıkanma diyorlar ama4 saat sonra asi olacam. Önceden yapabilecegim önlemler var mi? Su icmek, yemek vs?
Buhran johnun pek bi bildigi yok demekkiYalanlandi dun o haber cesitli muhabirler tarafindan, ve Fransa Ligue 1 Turkce sayfasindan gelen habere gore yokmus oyle bir girisim.
"Yoğun bir uğraş var"
Bu lafı duyarsak geçmiş olsun kapattık demektir.
Cicaldau geçen sezon Romanya liginde 32 maçta 10 numara olarak oynamış sadece 8 maçta merkez orta saha olarak 8 numara pozisyonunda oynamış bizde demek ki 10 numara olarak oynatmalıyız Cicaldau'yu maksimum verim almak istiyorsak gol atması ve gol attırmasından anlamıştımBu Vilhena daha çok Cicaldau pozisyonunda oynamiyor mu yahu?? Iyi oyuncu tamam ama bize DOS lazim???
Surda kalmis 11saat, adamin nerde oldugu belli degil. Sanmiyorum bekletildiginiBekletiyor olabilirler. Başkası ile anlaşamazlar ise onu getirirler.
Cicaldau geçen sezon Romanya liginde 32 maçta 10 numara olarak oynamış sadece 8 maçta merkez orta saha olarak 8 numara pozisyonunda oynamış bizde demek ki 10 numara olarak oynatmalıyız Cicaldau'yu maksimum verim almak istiyorsak gol atması ve gol attırmasından anlamıştım
Vay kardeşim. Sen de isim değiştirmişsin. Tanıyamadım tabi ki