Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aylardır Gedson'la Dieng'den başka neredeyse hiç orta saha ismi geçmezken transfer sezonu biterken son 2 gün 10 tane oyuncunun adı uçuşmaya başladı. Takımın en önemli eksikleri son güne bırakılır mı? Daha kötüsü büyük ihtimalle kapattılar transferi. Biz nedense fırsat transferi denen şeyden bihaberiz, illa birkaç hafta sürünmemiz lazım bitirebilmek için.
Söylediklerine katılırım ama aylardır gedson ve Dieng isimleri geçiyorsa bence daha iyi. Bilmelerine gerek yok gereksiz Duyumcuların istediğimiz oyuncuları.

Falcao’nun gitmesi ile bu transfer döneminin son mutlu anlarını yaşamış olduk

Gedson'u alamiyorsak panik transferi yaparak sacma heriflere milyonlari dokmeyelim derim.

Söylediklerine katılırım ama aylardır gedson ve Dieng isimleri geçiyorsa bence daha iyi. Bilmelerine gerek yok gereksiz Duyumcuların istediğimiz oyuncuları.
Bana gizli yürütülmesinden ziyade bu 2 gündür ismi geçen oyuncularla daha önce hiç ciddi ilgilenmemişiz gibi geliyor. O kadar odaklanmışız ki Gedson'a doğru düzgün alternatif bile bakmamışlar herhalde.

Mendy yalan oldu sanirsam buda Burhan ve Nevzat patladi demektir Mendyde patlayan adamlar Bu cocuktada patlar.Kacta gelecekte saglik kontrolunden gececek imza atacak
Renktas dun ben kapattik dedimde sen hareketlilik var bir seyler olacak diyordun. Bugun dedime geldin herhalde

Değil! işlemlerin devam ettiğini bildirmesi durmunda 23.59 a kadar uzatılıyor.

Başakşehirli skertel 23.30 gibi motorla gelmişti yaw asporda canlı izlemiştim evrak yetiştiriyorlardi sistem değişmediyyse hikaye bu elemanin işi ..haaa bizimkiler değil bugün yarın gece 12 ye de yetiştiremez o ayrı konu

Evet son gün şehir efsaneleri de başladı
18.00 a kadar teslim edilecekmiş
Yok mu daha geri çeken

10 Eylül tescil tarihi değil nihai kadroyu bildirme tarihi. Transfer TR için bu gece kapanıyor.

Demek ki bizim başkanlık sisteminin genetiğinde var bu transfer kabiliyetsizliği(ki son ve en önemli hamleye kadar iyide götürmüştü) Kader diyeceğiz..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Gece herkes geliyodu noldu gelen giden yok. Simdi ucakta olmasi lazim gelecek oyuncunun

Transfer olsaydı şimdiye kadar net bisiler olurdu. Kendimizi hazırlayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt