Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assuncao sakatlanmış geri zekalı hocası diğer maç zorlamış bunu sanırım yine nuksetmis pek ciddi birşeye benzemiyor gibi

Yalniz bu Gustavoda hic top calacak tip yok yaw.FOrumda Deniz diye bi arkadas vardi kesin o taniyodur keske bi Analizini yapsa

4 yıllık sözleşme deniyor acaba zorunlu satın alma opsiyonu mu ?

Çocuğun günahını aldınız birde takipçi kasmak için takip ediyordur diye masummuş 😍

Mendy baya iyi oyuncuydu sakatlık problemi yaşamadan önce. Taraftarın seveceği bir tarz

Belki Yedlin de gider. Taylan'ı sağ bek, Berkan'ı sol bek alterantifi yaparız orta sahada sağlam yabancılar olursa...

---------------------------------Muslera(Çipe/Yerli)---------------------------------
Boey(Taylan)--Nelsson(Luyindama)--Marcao(Alparslan/Işık)-PVA(Berkan/Ömer)
-------------------------------Assunçao(Taylan/Aytaç)------------------------------
--Gedson/Mendy/Vilhena(Berkan/Feg/Atalay)--Cicaldau(Arda/Ömer/E.Kılınç)---
Morutan(Oğulcan/BAY)--MM(Halil/Diagne/Oğulcan)--Kerem(BAY/E.Kılınç/Arda)

Gustavo Assunçao Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray, genç oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. (A Bola)

Ataberki ve görkem saglami neden açıklamiyolar

Şöyle bi günde biten transferlere bayılıyorum ya.Düne kadar umutsuzdum ama bi yandan acaba bi sürpriz olur mu diyordum.

Artık sıra teknik kadroda.Şu mali koşullarda çok bile para harcadık. Sportif başarı gelmediği sürece doğru düzgün oyuncu da satamıyoruz veya gerçek ederine yakın teklif gelmiyor.Sportif başarı şart oğlu şart.

Şuanda en musait isim Vilhenna gibi. Gustavo tek transfer olur veya Vihenna da gelebilir. Diger cikacak tum isimler kolpa olur.

Her ne kadar Gedson'la gereksiz yere çok zaman harcansa da en azından yönetimin ve hocanın söylemleri ile eylemlerinin tutarlı olduğunu gördük. Gustavo hakkında en ufak bir fikrim yok ama anlatılanlar güzel. Panikle yaşlı, bitik bir topçuya milyonları gömmediler.

Eleştirdik ama tebrik etmeyi de biliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt