Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bana şunu bi söyleyin

Bize 3. ligden takım getirin, 15 dakka baskı yapsın 2 tane gol atar. Bunu şimdi alınan genç arkadaş mı çözecek

Oyuncuyu kötülemiyorum, yani sadece eksik bu pozisyon mu?

Nooldu GS nin omurgasına. Kalede sıkıntı var, ön liberoda sıkıntı var (bakalım bu adam nasıl çıkacak)

Orta sahada sıkıntı var (Reis bir orta sahamız yok, rakiplere göre gerideyiz)

Forvette sıkıntı var. Diyebilir misiniz forvet hattımız 35+ gol atar

Şampiyon olacak kadromuz var mı sene başı itibari ile?

IMG_8737.webp

Anlık modumuz,

G.te geldi aşkımız ikimiz de şaşkınız

Bence gustavodan sonra atılacak bir kurşun kalırsa kanat mevkiine atılmalı (yabancı için) yerli içinse bir sağ bek(yedlinden çıkılarak) ve kaleci.

Satın alma opsiyonu kaç acaba bu önemli alabileceğimiz bir şey olması lazım. 3 kiralık 5-6 satın alma tarzı bir şey bekliyorum ben çünkü adamlarında değerli oyuncularını bırakmak için doğrudan bonservis, zorunlu kiralama, 15 maç oynarsa alınır gibi şartlı kiralama yada yüksek kiralama ücreti ve nispeten düşük opsiyon tarzı bir şey olması lazım(Luyindama gibi) yoksa neden bıraksınlar Avrupa'da da oynamayacağı için değerlenme ihtimali de Portekiz ligine göre ekstra yok.

Şimdi bana şunu bi söyleyin

Bize 3. ligden takım getirin, 15 dakka baskı yapsın 2 tane gol atar. Bunu şimdi alınan genç arkadaş mı çözecek

Oyuncuyu kötülemiyorum, yani sadece eksik bu pozisyon mu?

Nooldu GS nin omurgasına. Kalede sıkıntı var, ön liberoda sıkıntı var (bakalım bu adam nasıl çıkacak)

Orta sahada sıkıntı var (Reis bir orta sahamız yok, rakiplere göre gerideyiz)

Forvette sıkıntı var. Diyebilir misiniz forvet hattımız 35+ gol atar

Şampiyon olacak kadromuz var mı sene başı itibari ile?
Bu sene biraz zor, takim uyumu, hocanin henuz takim kurgusunu ve oyun planini oturtmamasi sorun zaten. Bunu becerebilirse daha cok bidaki sezon(lar) takim cok iyi olabilir gibime geliyor bu genc oyuncularla. Tecrube kazanmalari da gerek.

Baya genc kadro kurduk illa ki sorunlar olacak ama taraftar herkesi 2 macta cop ilan edebilir. Bu yapilanma umarim basarili olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt