Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok fazla yabancı doldu takım yerli oyuncuda lazımdı bize bakalım nasıl.tolere edicez

Dün akşama kadar kimsenin Gustavo Assuncao ile ilgili duyumu yoktu yalnız iyi gizliyorlar.
Taraftarımızda hemen gaza gelmese çok güzel olacak,sözde muhabirlerin her söylediklerine inanıyorlar. Tebrik etmek gerek yönetimi sızmıyor hiç.

Yine bizim basının salladığı isimlerle yönetime giydirirken ortalığı yangın yerine çevirmişken, bir gecede ortaya çıkan ve adını bile duymadğımız wonderkid transferi yaptık. Artık bizim iğneyi kendimize batırmamız ve birşeylerden ders çıkarmamız gerekiyor. Son senelerin belkide en planlı yönetimi ile karşı karşıyayız. Şimdilik kendi adıma yönetimsel açıdan birçok şey doğru ilerliyor. Kıymet bilmek lazım.

Şimdi bana şunu bi söyleyin

Bize 3. ligden takım getirin, 15 dakka baskı yapsın 2 tane gol atar. Bunu şimdi alınan genç arkadaş mı çözecek

Oyuncuyu kötülemiyorum, yani sadece eksik bu pozisyon mu?

Nooldu GS nin omurgasına. Kalede sıkıntı var, ön liberoda sıkıntı var (bakalım bu adam nasıl çıkacak)

Orta sahada sıkıntı var (Reis bir orta sahamız yok, rakiplere göre gerideyiz)

Forvette sıkıntı var. Diyebilir misiniz forvet hattımız 35+ gol atar

Şampiyon olacak kadromuz var mı sene başı itibari ile?
Temel sorun defanstan topla çıkma ve sahaya yerleşimdi benim gördüğüm. Verdiğimiz pozisyonların hepsi psv maçından beri aynı. Bu çocuğun oyun görüşü iyiyse bu sorunu çözer ancak sahaya yerleşimi çözecek olan hocadır. Bence assunçao- berkan- çikuldau orta sahası ligin üstünde oldu. Ben memnun kaldım açıkcası.

Screenshot_20210908-133208_Twitter.webp
erkek almisiz ortsahaya nihayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt