Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D321A3A8-CB6F-471F-B6C7-AA6E513FD86E.webp

Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Nelson transferi biraz lüks oldu bizim için.. iyi bir para verdik 2 stoperimizi de satmadık asıl sıkıntı yabancı sınırı için oyuncu alamadık.. 7 milyona Nelson yerine 8-9a kaan(savunmanın her yerine alternatif) ve irfancani almak bizim için daha iyi olurdu..
Nelsoni kotulemek için söylemiyorum asla ama stoper en az prim yapan mevkii 7 ye aldığımız adamı 20 ye satmak zor iş ..
Yabancı sınırı olmasa kesinlikle ses etmezdim bu hamleye

Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Nelson transferi biraz lüks oldu bizim için.. iyi bir para verdik 2 stoperimizi de satmadık asıl sıkıntı yabancı sınırı için oyuncu alamadık.. 7 milyona Nelson yerine 8-9a kaan(savunmanın her yerine alternatif) ve irfancani almak bizim için daha iyi olurdu..
Nelsoni kotulemek için söylemiyorum asla ama stoper en az prim yapan mevkii 7 ye aldığımız adamı 20 ye satmak zor iş ..
Yabancı sınırı olmasa sesimi çıkarmadan..
Ben de Nelsson yerine Kaan ve Doğan Alemdarın zorlanması gerektiğini düşünüyordum. Ancak 1-2 sene içinde Nelssonun 15 civarı satışı sürpriz olmaz.

Transfer döneminde foruma emek harcayan cezalı renkdaslarda aramızda olsa iyi olurdu..

Garry boştaymış bu arada. Babel'i gönderip kendisini isterdim yıllık 700 bin civarına. Babel'den çok daha faydalı olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt