Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.163
- 21.130
- 2.233
Ya 2022 Ocak ya da 2022 yazinda Gedson alinirsa super olur. Hatta yabanci serbest olursa Gedson + Popescu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın iyi olmasından ziyade son dönemde yaşadığı sakatlıklar moral bozucu. Bu taraftarın istikrarsız, sakatlık problemi olan futbolcuya tahammülü yok artık.Mendy baya iyi oyuncuydu sakatlık problemi yaşamadan önce. Taraftarın seveceği bir tarz
Herkes gondermek istiyor da giden yokŞu takımda 30 yaş üstü sadece Muslera’yı tutarım. Babel, Arda, Feghouli filan hepsini gönderirim.
Tabiki de, farih terim de dedi ya son lig maçının toplantisinda 5 yıllık anlalastigimiz oyuncular ayrilmak istiyor diye mostafa'yi kastetmisti orda.Z
o zaman Mohamed için de aynı şey geçerli
Nelsson ve boeyde de haber çıkmamıştı son ana kadar diye hatırlıyorum. Cica da duyulduğu gibi geldi sanki.Dün akşama kadar kimsenin Gustavo Assuncao ile ilgili duyumu yoktu yalnız iyi gizliyorlar.
anlaşma tamam! #GustavoAssunção ile #Galatasaray itibaren #Famalicao kiralalık (€ 1M) satın alma seçeneği ile. Saat 16.00'da İstanbul'a inecek. Porto ve Sevilla orta saha oyuncusuna ilgi gösterdi, ancak #GalatasaraySK bir anlaşmaya varmışlardır.#transfers
Bunlar scout transferlerini iyi biliyor. 100 tane isim ortaya attıkları içinde olabilir tabi. Daha öncede bilmişlerdi.
Evet 4 milyon doları yatırdığımızda Mohamed bizim oyuncumuz.Z
o zaman Mohamed için de aynı şey geçerli
Cica sabah haberi çıktı akşama kap geldi.Nelsson ve boeyde de haber çıkmamıştı son ana kadar diye hatırlıyorum. Cica da duyulduğu gibi geldi sanki.
Ben de Nelsson yerine Kaan ve Doğan Alemdarın zorlanması gerektiğini düşünüyordum. Ancak 1-2 sene içinde Nelssonun 15 civarı satışı sürpriz olmaz.Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Nelson transferi biraz lüks oldu bizim için.. iyi bir para verdik 2 stoperimizi de satmadık asıl sıkıntı yabancı sınırı için oyuncu alamadık.. 7 milyona Nelson yerine 8-9a kaan(savunmanın her yerine alternatif) ve irfancani almak bizim için daha iyi olurdu..
Nelsoni kotulemek için söylemiyorum asla ama stoper en az prim yapan mevkii 7 ye aldığımız adamı 20 ye satmak zor iş ..
Yabancı sınırı olmasa sesimi çıkarmadan..
Ali Koç temizliyor hep öğrensinler.Herkes gondermek istiyor da giden yok