Yiğit Özsoy
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 741
- 377
- 608
Tonny Vilhena bugün Galatasaray'a teklif edildi. Transfer satın alma opsiyonu ile gerçekleşebilir. Oyuncu, Galatasaray'dan bir cevap bekliyor. | (FNewsWestAfrica)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoper’deki en formda ve en yüksek değere satabileceğin adamın şuan Luyindama. Ve yedek mi bıraktın kral---------muslera
boey nelsson marcao pva
--------assuncao
---cicaldau---berkan
morutan--halil--kerem
Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Nelson transferi biraz lüks oldu bizim için.. iyi bir para verdik 2 stoperimizi de satmadık asıl sıkıntı yabancı sınırı için oyuncu alamadık.. 7 milyona Nelson yerine 8-9a kaan(savunmanın her yerine alternatif) ve irfancani almak bizim için daha iyi olurdu..
Nelsoni kotulemek için söylemiyorum asla ama stoper en az prim yapan mevkii 7 ye aldığımız adamı 20 ye satmak zor iş ..
Yabancı sınırı olmasa kesinlikle ses etmezdim bu hamleye
Hadiiiiii.Tonny Vilhena bugün Galatasaray'a teklif edildi. Transfer satın alma opsiyonu ile gerçekleşebilir. Oyuncu, Galatasaray'dan bir cevap bekliyor. | (FNewsWestAfrica)
Nelsson bizim için lüks falan olmadı arkadaşlar, Luyindama zaten güven vermiyor hala eski ritminde değil ve kontratı bitmek üzere keza Marcao'da hiç beklemediğimiz anda 8 maç ceza aldı ve şu anda takımda yer alamıyor. Koca sezonu Luyindama-Marcao-Alpaslan'la bitiremezdik herhalde Avrupa maçları falanda başlayınca ne kadar sıkışık ve zorlu bir takvimde olacağımızı göreceksiniz. Nelsson bizim için en az orta saha transferi kadar elzemdi. Eğer Nelsson alınmasaydı şu anda Luyindama-Alpaslan ile oynayacaktık 8 maç en basitinden öyle düşünün.
Bence gerekliydi 2 stoperle giremezsin lige bak marcao ariza çıkardı nellson oynadi o olmasaydi şuan haril haril stoper ariyor olcaktik. Alparslana butun sezon guvenip yola çıkılmaz. Anca 4. Stoper olarak yer bulur bizim gibi şampiyonluğa oynayan takimlarda.Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Nelson transferi biraz lüks oldu bizim için.. iyi bir para verdik 2 stoperimizi de satmadık asıl sıkıntı yabancı sınırı için oyuncu alamadık.. 7 milyona Nelson yerine 8-9a kaan(savunmanın her yerine alternatif) ve irfancani almak bizim için daha iyi olurdu..
Nelsoni kotulemek için söylemiyorum asla ama stoper en az prim yapan mevkii 7 ye aldığımız adamı 20 ye satmak zor iş ..
Yabancı sınırı olmasa kesinlikle ses etmezdim bu hamleye
geçen yıl taylan-etebo orta sahasıyla kalede yarım dönem fatih-okan ile ligin en az gol yiyen takımıydık. marcao döndükten sonra defans oturur rayına. forvet +35 gol atamaz. geçen yılın başındaki diagne+falcao forvet hattımızda atamazdı. geçen yılın ikinci yarısı için olmasa da geçen yılın ilk yarısından iyiyiz kadro olarak. rakiplerimizde iyi geçen yıldan. girdiğimiz gol pozisyonlarını gole çevirme yüzdemiz şampiyonluk şansımızı belirleyecek bu yıl.Şimdi bana şunu bi söyleyin
Bize 3. ligden takım getirin, 15 dakka baskı yapsın 2 tane gol atar. Bunu şimdi alınan genç arkadaş mı çözecek
Oyuncuyu kötülemiyorum, yani sadece eksik bu pozisyon mu?
Nooldu GS nin omurgasına. Kalede sıkıntı var, ön liberoda sıkıntı var (bakalım bu adam nasıl çıkacak)
Orta sahada sıkıntı var (Reis bir orta sahamız yok, rakiplere göre gerideyiz)
Forvette sıkıntı var. Diyebilir misiniz forvet hattımız 35+ gol atar
Şampiyon olacak kadromuz var mı sene başı itibari ile?
Nelsson'a verilecek paranın Kaan'a verilmesi çok büyük hata olurdu Kaan stoper bile sayılmaz o bölgedeki performansı hiç iç açıcı değil. İrfancan'ı zaten alabilsek şu anda alırdık Nelsson'dan tamamen bağımsız bir hamle.Biri alınmasın demedik zaten Kaan ayhan+irfancan olabilirdi Kaan da fena değil bizim ligde iş görür her türlü
Kaan ile nelsson arasinda istenen bonservis miktari ayni hatta daha fazla bile istenmis olabilir kaan için. Birisi sadece turk diye o kadar bonservis verilmez geleceği düşünmek lazim bundan sonra alip satilabilecek oyuncular lazim.Biri alınmasın demedik zaten Kaan ayhan+irfancan olabilirdi Kaan da fena değil bizim ligde iş görür her türlü
Kerem bu şekilde top kayberek, yavaş oynarsa, solda daha çok Babel'i seyrederiz. Kerem'de çok ciddi fundamental eksikler var bence.stoper’deki en formda ve en yüksek değere satabileceğin adamın şuan Luyindama. Ve yedek mi bıraktın kral
aslında bu yoktu , defolsun gitsin , anasını satayım içimden geldiBabel KAP please![]()
Nelsson 20 civarına gidebilecek bir profil, Danimarkalı olması pozitif, son dönemde kuzeyli stoperlere önemli bir ilgi var.
Marcao da güncel olarak en pahalı 9. Brezilyalı stoper mesela, menajeri adam olup bir tane maçta oynatsa onun da 20lere gitme potansiyeli vardı, tabii mental sıkıntılarından dolayı vazgeçilebilir.
Kaanla İrfancan'a 8-9 olarak bakman da doğru değil 7yi 5 senede vereceğiz, Kaanla İrfan için bu teklifler 5 yıl vadeyle kabul edilmezdi.
Stopere para verilmesini ben de doğru bulmuyorum btw.