Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Sneijder yazmayı öğrensin bu arkadaş önce
Tipe bak![]()
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder yazmayı öğrensin bu arkadaş önce
Tipe bak![]()
Ben marcaonun da 25 dklik bi videosunu izleyip herkes eleştirirken mest olmustum.buna da bakayimVideo çok iyi. Oyuncu hakkında net fikir veriyor. Merak eden herkese izlemesini tavsiye ederim.
Gustavonun tipinden belli ben sizin derdinize derman olacam diyor adam.Ustelik Brezilyali bir 6Masallah futbolcuyu izlemeden tanimadan orta saha sorunu bi anda cözüldü yorumlara bakarsak
Keske o bölgeye tecrübeli ne oynadigini bildigimiz bir futbolcu gelseydi
Yinede hayirli olsun insallah yeni melomuz olur
Haberlerde vilhena bekletiliyor yazılıyordu. Bence gedson zorlanıyorGedson artik imkansiz
Bana ozenmis son zamanlarda benimle cok takiliyordu.Yazik oldu cocugaNeye kurban gitti Yusuf'um yine?
O kadar da değil ya.. Donk'u bırakmazdı o zamanBence Babel kalir, Vilhena da gelirse takimda 3 Hollandali oluyor bunu bozmaz istemez Terim. Yani ucu daha iyi anlasir diye. Bence Yedlin gidecek.
O da dogru. Gerci Donk'un yasi da gelmisti.O kadar da değil ya.. Donk'u bırakmazdı o zaman
Tipe bak![]()
Yumuşak mi he canım he yumuşak bunu diyen totodan salliyordur kemik gibi oyuncu yerlerde sürünüyor yeri gelince topu kapmak icinGustavo yumuşak oyuncu diyordu Twitter'da takip eden biri.İyi de bize sert eleman lazım.Umarim sallıyordur.Hatta Taylan a benzeten filanda var.Onun daha tekniği ama daha serti değil diyorlar.
InsallahHaberlerde vilhena bekletiliyor yazılıyordu. Bence gedson zorlanıyor
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim gibi adamin tipine bakarak yumusak diyorlardi .Gecen sene Gedsonada oyle diyorlardi.Adam deli gibi top kapti harika defansif katki verdi .Gelsin Izleyelim yumusak mi sert mi .Gustavo yumuşak oyuncu diyordu Twitter'da takip eden biri.İyi de bize sert eleman lazım.Umarim sallıyordur.Hatta Taylan a benzeten filanda var.Onun daha tekniği ama daha serti değil diyorlar.
İleri üçlü çok iyi değil mi daha ne olsun yahu 3 farklı tip santrafor wonderkid sağ kanat en iyisi olan yerli sol kanat bizde ve yedekleri de alt yaş milli takımının en değerli kanat oyuncusuİleri üçlümüzçok iyi değil ortasahada 10 numara olması lazım gibi
Mohamed tarzı olmuş oyuncu istese de istemese de bizim tek taraflı opsiyon hakkımız var sezon sonu
Ön alım hakkından daha ilginç bir şey
Sıddık mı bu ?Olacakları görür gibiyim.
Ekli dosyayı görüntüle 138174
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi