- 29 Aralık 2018
- 1.670
- 1.094
- 648
anladik His takimidir da, senin bu mesajlarindan sonra his mis kalmiyor, kaldir su imzayi...Gönder babeli efsane ol başkan..
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anladik His takimidir da, senin bu mesajlarindan sonra his mis kalmiyor, kaldir su imzayi...Gönder babeli efsane ol başkan..
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Gedson geldiğinde de "vitaminsiz , bize güçlü yıkılmayan adam lazım" diyenler oluyordu yine aynı cümleleri görüyoruz.
Sonra herkes Gedson hayranı oldu.
Riza Bey sakin keyfimiz yerinde bunlari sonra tartisalimŞimdi bana şunu bi söyleyin
Bize 3. ligden takım getirin, 15 dakka baskı yapsın 2 tane gol atar. Bunu şimdi alınan genç arkadaş mı çözecek
Oyuncuyu kötülemiyorum, yani sadece eksik bu pozisyon mu?
Nooldu GS nin omurgasına. Kalede sıkıntı var, ön liberoda sıkıntı var (bakalım bu adam nasıl çıkacak)
Orta sahada sıkıntı var (Reis bir orta sahamız yok, rakiplere göre gerideyiz)
Forvette sıkıntı var. Diyebilir misiniz forvet hattımız 35+ gol atar
Şampiyon olacak kadromuz var mı sene başı itibari ile?
Gustavoya imkansız dedim geldi Vilhena mümkün değil imkansızın imkansızıGünü Gustavo Asunçao ve Tony Vilhena ile bitirirsek en kısa zamanda orijinal bir Galatasaray forması alırım
Zirt pirt durduruyor yav. KapattimVideo çok iyi. Oyuncu hakkında net fikir veriyor. Merak eden herkese izlemesini tavsiye ederim.
Bende bugün ayın kaçı diye düşünüyordum teşekkürler Babel.
Herkese dikkatli olmasını tavsiye ederiz tabibim.Sıddık mı bu ?
yok onu sağ kalçasından mıhlamıştın
2x yap hızı