Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yedlin'i bir şekilde postalayıp, diawara+assuncao'yu art arda açıklıyormuşuz akşama doğru, yıkılır ortalık.

tabii şu saat 18:00 muhabbeti nedir bilmiyorum

Hoca Benfica’nin Gedson’u birakmayacagini 1 ay once soylemisti. Madem Assuncao opsiyonu vardi, neden AL listesine yetistirmediniz? Oyuncu bir de kiralik geliyor. Gedson kalan gunlerde gelseydi Yedlin’i yollayip Gedson’a lisans cikarirdin. Simdi hem orta saha AL listesine yetismedi, hem de Gedson gelmedi. Yanlis planlama.
Son gune kadar bekleyecegiz demisti hoca, oyle de oldu maalesef. Ben daha 2 hafta evvel bu transferin olur yani yok direk B plani neyse onu yapmalari lazim diyordum. Adamlar vermiyoruz dedi zaten.

Portekizin alt ve orta seviye takımlarına dadanmamız lazım.Porto,benfica,sporting büyük paralara oyuncu satıyor.Çoğu orta sıra takımda uygun oyuncular var 100-200 bin euroya oynuyorlar hemde.

yalnız bu assunçaonun Tmarkt değeri baya iyiymiş takımın diğer oyuncularına bakar isek
Sportingi şampiyon yapan yeni bruno fernandes olan pedro gonçalves de famalicaodan giderken 7 milyon € değeri varmış. 40 maçta 7 gol 8 asist ile sportinge gitmiş sportingde ise ligde 32 maçta 23 gol 4 asistle oynamış assunçaoda böyle olur inşallah

tumblr_ooo7jhphPX1v0zwlpo1_1280.webp

Andone transferini hatırlar mısınız
Medyada ismi cismi yokken son dklar almıştık

Gustavonun zamana ihtiyacı olabilir, sakatlık geçirmiş yeni. Hemen linç olmasın lütfen.

bizde halil in satin alma opsiyonu belli mi?
Opsiyon yok

Saat 18:00 oldu sanirim baska bir oyuncu daha gelmez bu saatten sonra. Diawara diyorlar ama sanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt