Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk kötü sonuçta çoluk çocuk getirdiler, istifa seslerini duyuyor gibiyim.

Şahsen ben bu yıl şampiyonluk kaçarsa ses etmeyeceğim (tabi böyle son 2-3 hafta kaçarsa o ayrı adrenalin had safhada oluyor ) ..
Bu sene sabır senesi yillardir ilk kez gelecek adına takımdan umutluyum tek gelir kapımız şampiyonluk veya SL değil bugün patlama beklediğimiz 10 topçu var kadroda eskiden 1-2 ancak olurdu..
Beni en cok korkutan hocanın bu kadroyu verimli kullanamama ihtimali taraftarı olduğum için söylemiyorum ama bizim ligde daha önce böyle bir oluşum görmedim belki de ilerde f/p olarak tarihimizin en harika transfer sezonunu diyeceğiz..

Edit : kendime guvenemedim biraz agresif bir yapım olduğu için maç genelinde sinirlerine hakim olamayabilirim ama sezona genel bakışım bu yönde .. Olur olmaz yerde alıntıyı şak diye koyarsınız önüme bir izahim olsun 😆

Bi gustavoyu bence çok önceden izliyoruz hoca bi maç sonrası bi melo bir fernando her zaman bulamıyorsunuz demişti bu oğlanda brazilyalı

Gustavoyu niye daha aciklamadik? Soyle bekletip iki uc KAP acsalar super olur.

diawara yalan dolan muhtemelen.

paramız varsa yedlin'in kontratını feshedelim

eğer tr'ye yakın bir yerlerdeyse garry rodrigues'i 1 seneliğine geri getirelim.

alpaslan ile sağ beki yedekleriz. garry hücumda işimize yarar.

Birde Diawara'ninda gelmesi icin baska bir oyuncumuzun gitmesi lazim degilmi? Ya guzel surpriz bir ayrilik yada kolpa.

Hislerim bana saat 24:00’a kadar 2-3 transfer yapacağız diyor. Assuncao denen arkadaşın Kap bildirimi ile diğer transferlerim evrak işleri ile uğraştığımızı düşünüyorum.

🦁 🦁 🦁

E-xoiKFX0AM5b5U.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt