Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Özür dilemeden önce atilmis bir mesaj. Konjonktür acisindan bakarsak dogru zamanda dogru bir mesaj yazmisim.

Son gün orta saha kiralayip yedek kalecisiz devam ettigimizi düsünürsek yapilan ve yapilmayan transferlere ragmen kendisini elestiren cok kisi var.

Ilk transfer döneminde gecer notu almistir.
Napacaktı senin gibiler sövmesin diye 3-5 dağıtıp hemen adam mı alacaktı

Bu dönem alınan oyuncularla hocaya ilk fırsatta bok atacaksın yine, tanımıyoruz sanki seni

Geçen sene ekimde sezon bitmişti sana kalsa, son saniyede Alpaslan malının yaptırdığı penaltıya kaldı iş.

Bu haber doğruysa bu saatten sonra sorun olmaz. Belgelerde eksik sorun falan yoktur zaten. Bundan sonra açıklanmasını bekleyeceğiz. Ben hala bonservisli olacağını umuyorum gerçi opsiyon olarak yazılanlar doğruysa her türlü alırız bu oyuncuyu idare eder oynasa bile 7'ye falan satarsın Brezilya alt yapılı oyuncuyu. Portekiz kaynakları 4 yıllık sözleşme demişlerdi sanırım açıklamayı bekleyelim.

Simdi olmuyorsa kis transfere babel out gedson veya gedsona benzer 8.

Sayın adminim assuncao yla kapattığımızı varsayarak nedir görüşünüz?
Hocaya kaldı artık iş, iyi oyuncular aldık; tek eksik saha içi liderimiz yok, sıkıntılı anlarda başkaldıracak birisi olsa iyi olurdu.

Yönetim bu şartlarda elinden geleni yaptı eksikler olsa da.

Napacaktı senin gibiler sövmesin diye 3-5 dağıtıp hemen adam mı alacaktı

Bu dönem alınan oyuncularla hocaya ilk fırsatta bok atacaksın yine, tanımıyoruz sanki seni

Geçen sene ekimde sezon bitmişti sana kalsa, son saniyede Alpaslan malının yaptırdığı penaltıya kaldı iş.
Gecen sene sampiyonlugu Akbaba ve Arda sevdasi verdi son düzlükte. Malatya'yi ezip gecsek averajla götürüyorduk ama Kerem bile yedekti o mac.

Hocaya kaldı artık iş, iyi oyuncular aldık; tek eksik saha içi liderimiz yok, sıkıntılı anlarda başkaldıracak birisi olsa iyi olurdu.

Yönetim bu şartlarda elinden geleni yaptı eksikler olsa da.
Pva aslında saha içinde yapıyor bu işi gibi ama ? Melo falan gelse iyi olmaz mıydı peki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt