Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assuncao ile ilgili ilk izlenimlerim :

- top atıp boşa kaçıyor statik kalmıyor
- top saklama becerisi iyi ve sırtı dönük top alıyor bolca
- topu hızlıca ayağından çıkarıyor
- alan savunması yapıyor daha çok, bire birlerde caydırıcı değil
- fiziği zayıf
- dribbling özelliği yok gibi

Ofansif yönünü geliştirmesi ve güçlenmesi lazım, profil olarak doğru bir tercih lakin Cajuste gibi bir adam daha fazla probleme çözüm olurdu.

Opsiyon konusunda ise bence ederi şu an 4 zaten, Pedro Goncalves'i 6.5a satan takımın beklentisi daha fazla olmamalı.
Transfermarkt'ta yazana göre Sporting %50sini almis o fiyata. Sonraki satisan %50 pay alacakmis Famalicao.

Vpn kullanan ya da yurtdışında olan birinden ricam

Assuncao'nun geçen sene 7 ve üstü puan aldığı bir kaç maçı whoscored'dan bakıp yazsanıza; varsa izlemek isteyen o siteden izlesin o maçları.

E-x2ZibXIAQ2NzA
Kanal?

Assuncao ile ilgili ilk izlenimlerim :

- top atıp boşa kaçıyor statik kalmıyor
- top saklama becerisi iyi ve sırtı dönük top alıyor bolca
- topu hızlıca ayağından çıkarıyor
- alan savunması yapıyor daha çok, bire birlerde caydırıcı değil
- fiziği zayıf
- dribbling özelliği yok gibi

Ofansif yönünü geliştirmesi ve güçlenmesi lazım, profil olarak doğru bir tercih lakin Cajuste gibi bir adam daha fazla probleme çözüm olurdu.

Opsiyon konusunda ise bence ederi şu an 4 zaten, Pedro Goncalves'i 6.5a satan takımın beklentisi daha fazla olmamalı.
ocak ayında önüne gedson'u getirebilirsek birbirlerini tamamlarlar. üçüncü ismi de duruma göre eldekilerden seçeriz. güzel bir orta saha ortaya çıkabilir.

assunçao-berkan-cicaldau

assunçao-taylan-cicaldau

assunçao-taylan-berkan

hangisi daha iyi olur

Taylan'ı 6 dışında iyi olarak göremedik henüz çift 6 oynamak ise bize yaramıyor ileride çoğalamıyoruz bundan dolayı tercihimi lig için Assunçao-Berkan-Cicaldau'dan yana kullanıyorum. Sağ kanat Morutan/Feghouli sol kanat Kerem ileride Halil.

Kaleci ve/veya savunmaya 1 oyuncu yerli sıkıştırmak lazım maçına göre Ömer Bayram bayağı şans bulacaktır. Sağ bekte yerli alternatif yok stoperde ise Alpaslan dışında alternatif yok kadro planlaması çok sakat.

antalyaspor'da 2 yabanci kaleci var. ataberk'i niye istesinler bu 1 , ataberk niye gitmek istesin bu 2

yaptiklari planlama kalede yabanci olacagi sekilde. transfer döneminin bitmesine saatler kala ataberk'i alip ne yapacak antalya?

fernandoya benziyor ifadesi genel olarak doğru demek ki

bu çocuk gedson kadar potansiyeli yüksek biri değil anladığım kadarıyla ama bizim için yeterli görünüyor
Hiç bilemiyorum potansiyeli. Gedson'u geldiği dönem anlatırken abarttığımı söylemişlerdi mesela.

FT dahil herkes Florentino, Felix, Dias, Ferro'yu söylüyordu ama beni asıl tatmin eden Gedsondu çünkü topu aldı mı direkt dikine gidiyor ve dar alanda top almayı hiç yadırgamıyordu o yüzden çok değerli bulmuştum, dinamik presi zaten mükemmeldi. Sonra takımdan kesildi, Mou'nun alma sebebi Portekizli olmasıydı daha çok, 50 zaten verilmezdi.

Demek istediğim herkesin gözünde potansiyel değişiyor, Renato Sanches dünyanın en değerli orta sahası olabilecek potansiyelde bana göre mesela ama o seviyenin çok uzağında.

Assuncao da belki tavanı bayağı yüksek bir oyuncudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt