Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.256
- 39.481
- 3.993
Gedson hayali kurmayalim bence Benfica sözleşme uzatıp yüksek fiyata satmak istiyor net olarak bu bence olay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
whoscored a girebildim ama arayüzünü kullanamadım pek. Ben ortalama koşu mesafesini çok merak ettim.Bunu gördüm de dünyanın en saçma kıyası bu.
Takımlar farklı, kurgular farklı, özellikler farklı iken aynı şartlarda kıyaslama yapılamaz.
Farkındayım renktaş kıyası eleştirmek için yazdım. O kadar futbolcu yazıldı şuraya hepsinde Taylan 1. oldu. Saçma olduğu ordan belliportekiz ligi tr ligi üzerinde bi lig.kıyas yapılırken bunu göz ardı etmemek lazım renktaş.
7.0 üstü yok hatta 7.0 aldigi tek mac 1-1 biten Rio Ave maci.Whoscoreda gir assuncao'nun 7+ maçlarını bulsana
Gedson'u çok aşağıladılar. 3 dakika oynatmak ne demek.Gedson hayali kurmayalim bence Benfica sözleşme uzatıp yüksek fiyata satmak istiyor net olarak bu bence olay
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana göre genç bir Seri aldık. Hoca zaten Seri tarzı oyuncuya kafayı takmıştı.
3 tane 8 numara ile oynamayı planlıyordu ama Gedson olmayınca ayağı temiz registaya gitti hemen.
Tabii mali şartlarda önemli böyle durumlarda. Her açıdan değerlendirince sanırım en makul iş Assonçao'ya almaktı gibi duruyor.
Ömer bayram olmasın durduk yereSeriye çok benzemiyor, fernando reges genç versiyonu diyorlar .
Oyuncu girişim eğrisinin çok başında aslında biz nasıl üzerine titrersek o yönde ilerleyebilir.
•quod erat demonstrandum•
Guvenilirmi
Yahu bu taylani kimle kiyaslasalar hep çok iyi çıkıyor bu adamı neden kotuluyoruz anlamak mümkün değil
Belli tutarın altındakilere KAP yapmayacağız demişlerdi ya.....Adam istanbula geldi saglik kontolüne girdi ama kap yok...
g.sevgisi ile bağı vardı yanlış hatırlamıyorsam.Guvenilirmi