Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gelirse gedsonu almayiz bu net. Ikisini beraber alacak beyin de yok sanirim.

videodan fena degil. Sutlari ve paslari iyi

Açıkçası beğenmedim Musap video'da toplasan 15-20 saniyelik kısım karşılaştırmayı hak ediyo gerisi çok düz.

Maşallah her kıtadan bin tane oyuncu almışız.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bu Tunuslu kardesımızın asıl mevkısı nedır? 10 numara olarak almıyoruzdur ınsallah.6-8-10 oynuyor dıyorlar

O na bisey demem. Mostafada Misirdan geldi. Ama 5 mio EURO cok fazla
Mohamed'in videosunu izlediğimizde net golcü olduğu çok açıktı. Bu adamda ben ekstra bişey görmedim gerçekten. Tunus liginden de adam falan alınmaz yav

Belcika takimlari filan Afrika'dan 100 bine oyuncu getiriyor sonra biz de onlar gibi yapalim deyip 5 milyona oyuncu aliyoruz. 1 milyon filan olsa neyse de 5 milyon = kafasizlik. Zaten %99 yalandir ama yalan dedigimiz hersey gerceklesiyor :)

Belcika takimlari filan Afrika'dan 100 bine oyuncu getiriyor sonra biz de onlar gibi yapalim deyip 5 milyona oyuncu aliyoruz. 1 milyon filan olsa neyse de 5 milyon = kafasizlik. Zaten %99 yalandir ama yalan dedigimiz hersey gerceklesiyor :)
1 milyon neyse mi? Niye Belçika kulüplerinin 10 katı para verip neyse diyelim ki? Getireceklerse 200-300'e getirsinler. Haa yok 5 milyonu verip tunus kulübünü bağlayacaksalar okey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligin rekor transferi 4.25m Euro, o da 8 sene önce.

Ona en yakın ucretse 2.6 m euro

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tuğberk Tanrıvermiş'i komple alt yapının başına getirmek hata olur. Oraya sistemleri bilen tecrübeli biri getirilebilir ekibiyle birlikte. Bunun dışında eğer illa Türk Td deniyorsa ve Terim ile çalışılmayacaksa Tuğberk Tanrıvermiş'i A takımın başında görmek isterim bana göre Okan'dan falan daha iyi olur tabi biraz sabır da lazım ama bence doğru strateji bu olur hem gençlerle çalışmayı ve onları geliştirmeyi de yapabilir bence. Böylelikle yeni bir jenerasyon kazanabiliriz.

Galiba yarin Onyekuru icin son gundu. Yatirmazsak muhtemelen fb alacaktir. Umarim o herifi almama gibi bi salaklik etmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt