Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen sadece kendi bakış açından bakıyorsun ben ne diyorum yazdıklarımı baştan oku istersen Ben Ramos Fernandinho örneği verirken yanına gidip Nuri Burak yazmıyorum, yanına Kerem'i de yazıyorum takımda liderlik yapacak oyuncular olur yazıdğım örnek kadroya bakarsan;

Muslera
Kaan Ramos Marcao Marcelo
Fernandinho Gedson
Kerem Hakan De La Fuente
Mostafa

Yazıyorum.

Yani Kerem Mostafa De La Fuente Gedson ile yazıyorum tüm yüksek maaşlardan kurutulursan yazıyorum, Ömer'e EmreT'ye Yedlin Omar EmreA'ya para bağlamıyorum. Hakan dahil bonservissiz sağlık kalırsa da bu gibi kadrolar bizleri uçurur diyorum ilk yazdıklarımızdan başlayarak oku her yazımda generaller yanındakileri seviye atlatır diyorum sen hala muhasebedesin gidecek adam arayacaksın vs düşünüyorsun bu adamları zaten bonservisle alma ihtimalin yok, formda Hakan'ı bile istemeyenler var 4€ verilmez vs bu adam bugün bonservisi 30€ almaya kalksan serbest yakaladın mı 5€ da imza parası bile veirrim, diğerleri için bile geçerli dediklerim, Ben genç oyuncuya bonservis bağlamam çünkü satamıyorsun kolay kolay Arda gibi adam kaça gitti ona bakmak lazım, Ozan kaça gitti senden sonraki transferleri rekor çünkü sen ananın liginde seviyen belli, adam parayı basacağı oyuncu birşeyler kanıtlaması lazım, Levandowski'ye karşı iyi oynarsan 30€ olursun, Samatta'ya karşı onun için test bile değilsin, başından beri aynı şeyleri tekrarlattırıyorsun Ülke futbolun genetiğin belli sistemi tek başına kurman imkansız rakiplerin oynadığın takımlar kadar değerli kalıyorsun bu şartlar altında, Vedat Sorloth Diagne liginde kral olur belki iyi fiyata da satarsın ama ligimizden çıktımı rezil olur rezil olursun, kaldı ki Diagne seni net şampiyon yapmadı neredeyse kaçırmana sebep oluyordu Sorloth ta Vedat ta takımları mutlu sona ulaşamadı, Gary diyorsun sattığın arap kulübü ve hiçbir şey ispatlamaz, orada bile gidince başarılı olamaz rezil olursun bir daha alırken 2 kere düşünürler balonun patlar, sen yine farklı bir yerden yakalamaya haklı çıkmaya çalış ama Ülke futbolu başarı kriteri bugüne kadar ki başarıların mimarları hep orta da değişme ihtimali de çok düşük.

Tek başına sistem kurman niye imkansız ya? Salzburg seneler önce sistem mi kurmuştu? Altınordu’nun sistemini yapan başka takım mı var? Ajax sistemiyle çalışan kaç tane kulüp var Hollanda’da? Her koyun kendi bacağından asılır , işin kolayına kaçmadığın sürece hepsi olur yeterki ısrar et.

General dediğin adamların yaş ortalaması 35 farkında mısın? 30-32 falan değil yani.Dünyada örneği yok , günü kurtarıcam diye geleceği batırıyoruz sürekli.Hakan’a 4M göm ama bu taraftar asla 4M alan yerli oyuncunun performansıyla Avrupa’da en az çeyrek final görmedikçe mutlu da olmaz. Uçurur seni Hamit’te uçurmuştu çünkü geldiğinde

Garry neyi ispatlamaz ya , şampiyon takımın ilk 4 isminden biriydi Gomis uçarak mı attı o golleri. Hem şampiyon oldun hem kar ettin.

biz transfer hamlesi yapamadığımız için fener de yapamıyo :d aniden bi kaç isimle anlaşsak baya menajer kucağına oturacaklar. bizi bekliyorlar çok bariz sulanmak için.

Tek başına sistem kurman niye imkansız ya? Salzburg seneler önce sistem mi kurmuştu? Altınordu’nun sistemini yapan başka takım mı var? Ajax sistemiyle çalışan kaç tane kulüp var Hollanda’da? Her koyun kendi bacağından asılır , işin kolayına kaçmadığın sürece hepsi olur yeterki ısrar et.

General dediğin adamların yaş ortalaması 35 farkında mısın? 30-32 falan değil yani.Dünyada örneği yok , günü kurtarıcam diye geleceği batırıyoruz sürekli.Hakan’a 4M göm ama bu taraftar asla 4M alan yerli oyuncunun performansıyla Avrupa’da en az çeyrek final görmedikçe mutlu da olmaz. Uçurur seni Hamit’te uçurmuştu çünkü geldiğinde

Garry neyi ispatlamaz ya , şampiyon takımın ilk 4 isminden biriydi Gomis uçarak mı attı o golleri. Hem şampiyon oldun hem kar ettin.
Ben Ülkemizdeki yapıdan bahsediyorum sen Hollanda Avusturya vs yaşadığımız yer Türkiye, Altınordu diyorsan da adamlar başarı endeksli kurulan takım değil tamamen üretme üzerine altyapıyı bende destekliyorum ama yanına ekleme yapmayan bir takımdan bahsediyorsun, verdiğin örnek çelişiyor zaten, GS başarı kıstası oyuncu yetiştirip parlatıp satmak mı ? Yoksa şampiyonluklar başarılar mı ? Evet Hamit'e sevindim ve o dönem 2 şampiyonluk 1 çeyrek final 1 de gruptan çıktım helal hoş olsun, yine bu başarıları yapacaksak direk gelsinler. Ben GS karıyla değil, başarılarıyla övünüyor seviniyorum, kimse kar açıkladık diye konvoy yapmıyor ama kupa alınca herkes sokaklara dökülüyor, bakış açımız çok farklı, sen Eşref gibi ben Faruk Süren gibi düşünüyorum.

Ben Ülkemizdeki yapıdan bahsediyorum sen Hollanda Avusturya vs yaşadığımız yer Türkiye, Altınordu diyorsan da adamlar başarı endeksli kurulan takım değil tamamen üretme üzerine altyapıyı bende destekliyorum ama yanına ekleme yapmayan bir takımdan bahsediyorsun, verdiğin örnek çelişiyor zaten, GS başarı kıstası oyuncu yetiştirip parlatıp satmak mı ? Yoksa şampiyonluklar başarılar mı ? Evet Hamit'e sevindim ve o dönem 2 şampiyonluk 1 çeyrek final 1 de gruptan çıktım helal hoş olsun, yine bu başarıları yapacaksak direk gelsinler. Ben GS karıyla değil, başarılarıyla övünüyor seviniyorum, kimse kar açıkladık diye konvoy yapmıyor ama kupa alınca herkes sokaklara dökülüyor, bakış açımız çok farklı, sen Eşref gibi ben Faruk Süren gibi düşünüyorum.
Ben Eşref gibi mi :d okuduğumuzu anlamada problem olabilir sanırım.

Kendin diyorsun ki herkes yapmadan yapamazsın. Yapan yapıyor , sistem kuran kuruyor. Senin kurduğun 4 kişinin 120 yaş toplamlı sistemde ise her sene devlete borç sildirmek için yalvarıp kayyuma gidiyorsun.

Ben Eşref gibi mi :d okuduğumuzu anlamada problem olabilir sanırım.

Kendin diyorsun ki herkes yapmadan yapamazsın. Yapan yapıyor , sistem kuran kuruyor. Senin kurduğun 4 kişinin 120 yaş toplamlı sistemde ise her sene devlete borç sildirmek için yalvarıp kayyuma gidiyorsun.
Hagi 35
Taffarel 34
Popescu 32
Capone 28

Total: 129

Uefa'yı aldığımızdaki yabancıların yaşları

Drogba 35
Sneijder 30
Melo 31
Riera 31

Total 127

Son çeyrek final oynadığımızdaki 4'lü Eboue 31 Muslera 27 Elmander 32 Dany 27 vs diye devam ediyor.

Hagi 35
Taffarel 34
Popescu 32
Capone 28

Total: 129

Uefa'yı aldığımızdaki yabancıların yaşları

Drogba 35
Sneijder 30
Melo 31
Riera 31

Total 127

Son çeyrek final oynadığımızdaki 4'lü Eboue 31 Muslera 27 Elmander 32 Dany 27 vs diye devam ediyor.
Ve şuan futbol düzeni böyle değil. O zaman Avrupa’da zirveye çıkan takımlar bi daha denesin bakalım çıkabiliyorlar mı aynı şekilde

Ve şuan futbol düzeni böyle değil. O zaman Avrupa’da zirveye çıkan takımlar bi daha denesin bakalım çıkabiliyorlar mı aynı şekilde
Bizim öncelikle zirveye çıkmamız değil düzenli katılıp, gruptan çıkmamız öncelik CL kazanmak zaten imkansıza yakın, bizim tesilerimiz, yetiştiriciliğimiz ortada bu yüzden takıma 3-4 general şart, aşama kaydettiremiyoruz, olmuş oyuncu almak başarı anlamında kıstas tabi ki etrafına gençlerde serpiştirilir.

Feghouli
Falcao
Babel

Toplamda yıllık sanırım 100 trilyondan fazla maliyet bunlarla devam edilecekse,bu sorunsallara care bulunamayacaksa Baskanin kim olduğununda çok bir önemi yok

Son yıllarda en büyük cenabetlikleri yaşamış takımlardan biri olarak bence ilk 11'den ziyade yedeklerimiz çok önemli olacak bu dönemde.

Falcao isterse dunyanin en iyi forveti olsun, muthis golcu olsun fark etmez

Oyun yapisi bize uygun degil genckende tutmazdi

Statik forvet olarak 36 yasimda bi jardel gordum tutan

Barosda misal atletikdi ama guclu degildi onun icin yarim tuttu

Drogba hemen tuttu fizik olarsk dusene kadar

Bug abi resmen bug bu
M.o begenmiyor musun?

TRANSFER | Marsilya, 3.5 M€ karşılığında Konrad de la Fuente’yi kadrosuna katmak üzere. Fuente ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Hafta başında genç oyuncunun sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.(via RMC) İddialara göre Barcelona oyuncu üzerinde %50 pay hakkına sahip olacak.

keşke bizim olsa

yağız haberleri yasak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt