- 20 Mayıs 2011
- 23.538
- 10.465
- 1.873
Sen sadece kendi bakış açından bakıyorsun ben ne diyorum yazdıklarımı baştan oku istersen Ben Ramos Fernandinho örneği verirken yanına gidip Nuri Burak yazmıyorum, yanına Kerem'i de yazıyorum takımda liderlik yapacak oyuncular olur yazıdğım örnek kadroya bakarsan;
Muslera
Kaan Ramos Marcao Marcelo
Fernandinho Gedson
Kerem Hakan De La Fuente
Mostafa
Yazıyorum.
Yani Kerem Mostafa De La Fuente Gedson ile yazıyorum tüm yüksek maaşlardan kurutulursan yazıyorum, Ömer'e EmreT'ye Yedlin Omar EmreA'ya para bağlamıyorum. Hakan dahil bonservissiz sağlık kalırsa da bu gibi kadrolar bizleri uçurur diyorum ilk yazdıklarımızdan başlayarak oku her yazımda generaller yanındakileri seviye atlatır diyorum sen hala muhasebedesin gidecek adam arayacaksın vs düşünüyorsun bu adamları zaten bonservisle alma ihtimalin yok, formda Hakan'ı bile istemeyenler var 4€ verilmez vs bu adam bugün bonservisi 30€ almaya kalksan serbest yakaladın mı 5€ da imza parası bile veirrim, diğerleri için bile geçerli dediklerim, Ben genç oyuncuya bonservis bağlamam çünkü satamıyorsun kolay kolay Arda gibi adam kaça gitti ona bakmak lazım, Ozan kaça gitti senden sonraki transferleri rekor çünkü sen ananın liginde seviyen belli, adam parayı basacağı oyuncu birşeyler kanıtlaması lazım, Levandowski'ye karşı iyi oynarsan 30€ olursun, Samatta'ya karşı onun için test bile değilsin, başından beri aynı şeyleri tekrarlattırıyorsun Ülke futbolun genetiğin belli sistemi tek başına kurman imkansız rakiplerin oynadığın takımlar kadar değerli kalıyorsun bu şartlar altında, Vedat Sorloth Diagne liginde kral olur belki iyi fiyata da satarsın ama ligimizden çıktımı rezil olur rezil olursun, kaldı ki Diagne seni net şampiyon yapmadı neredeyse kaçırmana sebep oluyordu Sorloth ta Vedat ta takımları mutlu sona ulaşamadı, Gary diyorsun sattığın arap kulübü ve hiçbir şey ispatlamaz, orada bile gidince başarılı olamaz rezil olursun bir daha alırken 2 kere düşünürler balonun patlar, sen yine farklı bir yerden yakalamaya haklı çıkmaya çalış ama Ülke futbolu başarı kriteri bugüne kadar ki başarıların mimarları hep orta da değişme ihtimali de çok düşük.
Tek başına sistem kurman niye imkansız ya? Salzburg seneler önce sistem mi kurmuştu? Altınordu’nun sistemini yapan başka takım mı var? Ajax sistemiyle çalışan kaç tane kulüp var Hollanda’da? Her koyun kendi bacağından asılır , işin kolayına kaçmadığın sürece hepsi olur yeterki ısrar et.
General dediğin adamların yaş ortalaması 35 farkında mısın? 30-32 falan değil yani.Dünyada örneği yok , günü kurtarıcam diye geleceği batırıyoruz sürekli.Hakan’a 4M göm ama bu taraftar asla 4M alan yerli oyuncunun performansıyla Avrupa’da en az çeyrek final görmedikçe mutlu da olmaz. Uçurur seni Hamit’te uçurmuştu çünkü geldiğinde
Garry neyi ispatlamaz ya , şampiyon takımın ilk 4 isminden biriydi Gomis uçarak mı attı o golleri. Hem şampiyon oldun hem kar ettin.