Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence TFF yönetimine karşı çıkmak Bankalar Birliği anlaşması ile bağlantılı bir konu olmamalı. Devlet en kötü ne yapabilir ki biz Ziraat'e olan hükümlülükleri yerine getirdiğimiz sürece? Biz Ziraat'e 2 sene sonra parayı günü gününe ödeyelim, TFF'ye de en büyük muhalefeti yapalım. Dediğin gibi tüm yönetim kurulumuz da CHP'nin vücut bulmuş hali gibi bir yandan da. Hiçbirinin AKP ile uzaktan yakından alakası yok gibi duruyor. Bu da mükemmel. Eski yönetimi bu yılın Ocak ayına kadar destekledim sonuna kadar amaşu anki yönetim ile eski yönetim arasında dağlar dünyalar var resmen.
İşler öyle ilerlemiyo reis,keşke öyle olsa benimde temennim bu

Aysal zamanında vura vura giderken yabancı sınırını getirdiler arayı açtırmadı tayyip,fb basket final maçında takımı sahaya çıkarmayıncada tamamen üstünü çizdiler aysalın dolayısıyla bizim,terimi kopardılar hemen bizden başarısız olduk sonra aysal riva floryayı gs kendi değerlendirecek devletle ortak yapmayacak diyincede şutlattılar adamı bizzat bizlere,algıyı güzel yaptılar

Dursunu desteklediler niye rivayla floryayayı devlete peşkeş çekti işleri bitince kenara attılar

Yani en olmadık yerden bile yakalıyo bu hükumet bizi en sonda bankalar anlaşmasıyla tamamen aldılar bağımsızlığımızı

İşler öyle ilerlemiyo reis,keşke öyle olsa benimde temennim bu

Aysal zamanında vura vura giderken yabancı sınırını getirdiler arayı açtırmadı tayyip,fb basket final maçında takımı sahaya çıkarmayıncada tamamen üstünü çizdiler aysalın dolayısıyla bizim,terimi kopardılar hemen bizden başarısız olduk sonra aysal riva floryayı gs kendi değerlendirecek devletle ortak yapmayacak diyincede şutlattılar adamı bizzat bizlere,algıyı güzel yaptılar

Dursunu desteklediler niye rivayla floryayayı devlete peşkeş çekti işleri bitince kenara attılar

Yani en olmadık yerden bile yakalıyo bu hükumet bizi en sonda bankalar anlaşmasıyla tamamen aldılar bağımsızlığımızı
Bahsettiğin şeylerin hepsi bizim hatamız.

İyi bir yerli kaliten olsaydı yabancı sınırını ya getirmezlerdi ya da seni bu kadar etkilemezdi.

FB Basket maçı ile ne alakası olduğunu anlamadım. Aysal kendi bırakmak istemese yine devam ederdi görev süresi bitene kadar. O da o bahsettiğin arazilerin değerlendirme yetkisini alamadığı için bırakmıştı görevi diye hatırlıyorum. Yani bu da bizim kulüp üyelerinin halt yemesi. Terim'i de kimse koparmadı. Terim hem milli takımı hem de Galatasaray'ı idare etmek istiyordu ama Aysal buna karşı çıkmıştı diye hatırlıyorum. Ondan sonra da araları açıldı ve gönderildi Terim. Yani bu da bizim (hem Terim hem Aysal suçlu burada) hatamız.

Yani her şey emin ol bizim elimizde. Genel kuruluyla, yönetimiyle sağlam durulursa devlet anca parayla korkutur seni ama paranı ve vergini ödersen hiç kimse bir şey yapamaz sana. Ayrıca en fazla iki yıl sonra gidecekler inşallah başımızdan iktidar tayfası. Daha özgür bir futbol ortamı oluşacaktır.

Burdan esref hamamcioglunu destekleyen renkdaslarima sesleniyorum.Hepimiz Galatasaray in iyi olmasını istiyoruz ancak yüzde 80 Galatasaray lilar Burak elması istedi neden çünkü sponsorlardan bahsetti uzun zamandır bu seçimlere hazırlandı levent tuzemenin dediği Liseliler ona esref hamamcioglunun liste sinde yer aldılar hiçbir hazırlığı olmadığı gibi hiçbir vaddede bulunmadı transferleri zamanında yapacağına hiçbirimiz inanmadık psv yi eleriz eleniriz orası ayrı ama hepimiz Burak elmas inanıyoruz dediklerini yaparsa kulübümüz çok farklı konumlara gelir lisenin kuklası bir başkan yerine taraftarın inandığı başkanı her zaman tercih ederim

Forvete Yarremchuk’u alacaktık.

Mustafa Muhammed——Yarremchuk müthiş ikili olurdu be.

Hatta

———Muhammed——Yarremchuk———
Kerem—————————————Yarmolenko

valla açıkçası bizim.milli takımdan kimi alırsak alalım o topçularla yurt dışında başarı elde edebileceğimizi sanmıyorum.Kaan aynanı istiyor bir çok renktaş ama kaan galler maçında resmen patates oldu.Psv maçında içinden geçerler kaanın.

valla açıkçası bizim.milli takımdan kimi alırsak alalım o topçularla yurt dışında başarı elde edebileceğimizi sanmıyorum.Kaan aynanı istiyor bir çok renktaş ama kaan galler maçında resmen patates oldu.Psv maçında içinden geçerler kaanın.
fransa maçında da iyiydi ama. bu maçlarda olay tamamen şenol’a yazar. futbolcuları çok kötü etkilemiş.

şu kadro hocasız çıksa daha iyi oynar

Galler macinda kaan sahadaki en iyi adamdı yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt