Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herifi de yasaklasak mı ya

Kolpanın vücut bulmuş hali herif.
maxresdefault.jpg

Yasaklamana gerek yok abi,zaten haber kaynakları uçtu gitti.

100k+'lık izleyici kitlesi oluşturdu ama, kolpalaya kolpalaya devam edecektir muhtemelen.

Bu tip adamların yanlış bilgi vermesini olağan karşılıyorum da zerre muhakeme yeteneklerinin olmaması çok tuhaf.

Dün mesela 28-29-30 no'lu sandıktaki öngörü ahmaklıktı.

100k+'lık izleyici kitlesi oluşturdu ama, kolpalaya kolpalaya devam edecektir muhtemelen.

Bu tip adamların yanlış bilgi vermesini olağan karşılıyorum da zerre muhakeme yeteneklerinin olmaması çok tuhaf.

Dün mesela 28-29-30 no'lu sandıktaki öngörü ahmaklıktı.

Fatih hoca asıl yuz veriyor bunlara.

Evet ondan izinsiz haber akışı sağlanmaz kolay kolay ama bazen de Terim'in paylaşılmasını istemediği şeyleri dahi paylaşıyordu.

Abi haberi bir şekilde alırsın da, bunlar devamlı imzalı formalar dağıtıyor, floryada cirit atıyorlardı.Ustelik rodop 1 numaralı yönetim yalakası.Terim nasıl kovalamadı bunları anlamadım.

Abi haberi bir şekilde alırsın da, bunlar devamlı imzalı formalar dağıtıyor, floryada cirit atıyorlardı.Ustelik rodop 1 numaralı yönetim yalakası.Terim nasıl kovalamadı bunları anlamadım.

Kontrollü muhabirlik ve habercilik günümüzde moda. Fener haberleri Yağızla Ercanlar'a veriyor mesela ve bunlar bir kitle oluşturdu, öyle olunca da takip ediliyorlar.

Biz de bunu Rodop üzerinden yapıyorduk hatta GalaSevgisi de hocanın bilgisi dahilinde bir hesap muhtemelen zira Fener de bunu görüp bir hesap açmıştı.

Eskiden haber sızdırılır, kimin sızdırdığı bilinmez kaos çıkardı şimdi istedikleri muhabire servis ediyorlar.

Rodop yasaklanirsa Rodop kampanyasi baslatabilirim

#FreeRodop

Rodop beyaz tvde de kolpaydı. Yönetici kardeşlerim bu kolpayı yasaklamak için daha ne bekliyorsunuz.?

Kontrollü muhabirlik ve habercilik günümüzde moda. Fener haberleri Yağızla Ercanlar'a veriyor mesela ve bunlar bir kitle oluşturdu, öyle olunca da takip ediliyorlar.

Biz de bunu Rodop üzerinden yapıyorduk hatta GalaSevgisi de hocanın bilgisi dahilinde bir hesap muhtemelen zira Fener de bunu görüp bir hesap açmıştı.

Eskiden haber sızdırılır, kimin sızdırdığı bilinmez kaos çıkardı şimdi istedikleri muhabire servis ediyorlar.

Fbnin , Lakeoftears1907 hesabi var twitter'da sahibi de Alakus.

Yaw yesiller son 3 sandiktan ümitliyiz demisler. Adamlar temenni ederken Rodop blok oy demis :)
Bence yasaklanmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt