Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FFP konusu değişecek, yeni bir yapı getirecekler, tüm yükümlülükler bitti dedi kulüp ama belli olmaz, UEFA kararının tam metnini okumak lazım. Normalde Avrupa'da kadro kısıtımız devam ediyor bu sene de.
İşte aynen kısıtlar devam ediyordu ama kulüp öyle bir açıkladı ki tamamen kısıt, maaş kısıtı, al-sat falan hepsi bitti gibi anladım ben. Tam metni de bulmak gerek. Çünkü eğer FFP'den tümüyle çıktıysak kulüp resmen yeniden doğmuş gibi olacak.

Mümkünse Marcao satılabilir isteyeni varsa. Kaan Marcao 2 lisi defansif hava toplarında bizi eksiye düşürebilir. Zorluk yaşarız. Sonra defansta nasıl vurduruyoruz diye soveriz. Lyundama bu konuda iyiydi. Her kafa topunu alıyordu.
Luyindama her topu alıyordu da aldığı topları rakibin önüne indiriyordu. Adam mental olarak futbolcu falan değil son 2 senedir. İlk geldiği yarım sene dışında futbolcu mutbolcu değil. Mental olarak futbolun ne olduğunu hatırlaması lazım.

kaan ayhan galler karşısında ne hallere düştüğünü gördük stoper olarak iş yapabilir türk liginde ama heralde anlaşma kesin gibi bişey

Luyindama her topu alıyordu da aldığı topları rakibin önüne indiriyordu. Adam mental olarak futbolcu falan değil son 2 senedir. İlk geldiği yarım sene dışında futbolcu mutbolcu değil. Mental olarak futbolun ne olduğunu hatırlaması lazım.
Adam ne yapsın bağları kopardı parol verip göndermişler bu tip oyuncuları milli takıma göndermemek gerek

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lyundama 11 olmasın zaten yedekte kalsın. Bize hava toplarinda da etkili tecrübeli bir defans lazım. Bu sene mala bağladı zaten. Mental olarak ilgilenmek lazım. Ben beğeniyorum yinede şu topla fazla oynamaması sartiyla

Gecen sene ligin sonlarina dogru genis kadromuz sayesinde Ligin son maclarini cok iyi goturduk umarim boyle bol alternatifli bir kadro kurabiliriz.Genis kadro her zaman iyidir.Emre K'yi bu sene begenen yok ama acin bakin Derbilerde hep is yapmis .Uzun suredir derbilerde bu kadar yararli olan bi yerli yoktu.Bu sene insallah daha iyi olacak.
Emre kilinci ben begendim. Takım oyunu oynayalım böyle adamlar iş yapar herzaman

Burak elmas takımla görüşecekmiş ne güzel sallıyorlar

Belhanda icin hoca 2019 ocakta degil 2019 yazinda satin demişti galiba ama beceremediler.simdi neden 2 milyondan asagi istemeyen,sorunlu 30 yasina gelmis birini istesinki?morutan senelik 750.000 e imza atabilecekken☻ o yuzden belhanda bizim ilgi alanimiz disinda artik

Cogu macta yedekti zaten belhanda son zamanlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt