- 6 Eylül 2014
- 95.334
- 65.847
- 4.608
Duz hakan aşka mi geldinGalatasaray sevgisi ve aski bambaska yaw
cok seviyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duz hakan aşka mi geldinGalatasaray sevgisi ve aski bambaska yaw
cok seviyoruz
İşte aynen kısıtlar devam ediyordu ama kulüp öyle bir açıkladı ki tamamen kısıt, maaş kısıtı, al-sat falan hepsi bitti gibi anladım ben. Tam metni de bulmak gerek. Çünkü eğer FFP'den tümüyle çıktıysak kulüp resmen yeniden doğmuş gibi olacak.FFP konusu değişecek, yeni bir yapı getirecekler, tüm yükümlülükler bitti dedi kulüp ama belli olmaz, UEFA kararının tam metnini okumak lazım. Normalde Avrupa'da kadro kısıtımız devam ediyor bu sene de.
Onunlada kavga ederse artik yuh derim.İlerleyen dönemler terim ve ısıtan gün araları açılabilir biri plan sistem düşük bütçeyle en iyi takım yaratmak istiyor diğeri bamgüm evlatcılık ve yüksek para harcatıp batırmak
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama her topu alıyordu da aldığı topları rakibin önüne indiriyordu. Adam mental olarak futbolcu falan değil son 2 senedir. İlk geldiği yarım sene dışında futbolcu mutbolcu değil. Mental olarak futbolun ne olduğunu hatırlaması lazım.Mümkünse Marcao satılabilir isteyeni varsa. Kaan Marcao 2 lisi defansif hava toplarında bizi eksiye düşürebilir. Zorluk yaşarız. Sonra defansta nasıl vurduruyoruz diye soveriz. Lyundama bu konuda iyiydi. Her kafa topunu alıyordu.
Ben Dua Lipayı düşünüyorum bütün gün sen bu kıllı herifi mi renktasAynen bu, teşekkürler renktaş.
Bütün gun kafamı kurcalıyordu.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Adam ne yapsın bağları kopardı parol verip göndermişler bu tip oyuncuları milli takıma göndermemek gerekLuyindama her topu alıyordu da aldığı topları rakibin önüne indiriyordu. Adam mental olarak futbolcu falan değil son 2 senedir. İlk geldiği yarım sene dışında futbolcu mutbolcu değil. Mental olarak futbolun ne olduğunu hatırlaması lazım.
Luyindama her topu alıyordu da aldığı topları rakibin önüne indiriyordu. Adam mental olarak futbolcu falan değil son 2 senedir. İlk geldiği yarım sene dışında futbolcu mutbolcu değil. Mental olarak futbolun ne olduğunu hatırlaması lazım.
fırtına öncesi sessizlik üstatnöbet cansız kimse yazmıyor
Emre kilinci ben begendim. Takım oyunu oynayalım böyle adamlar iş yapar herzamanGecen sene ligin sonlarina dogru genis kadromuz sayesinde Ligin son maclarini cok iyi goturduk umarim boyle bol alternatifli bir kadro kurabiliriz.Genis kadro her zaman iyidir.Emre K'yi bu sene begenen yok ama acin bakin Derbilerde hep is yapmis .Uzun suredir derbilerde bu kadar yararli olan bi yerli yoktu.Bu sene insallah daha iyi olacak.
Demekki gelmiyorSON DAKİKA - Fatih Terim bu akşam İstanbul'a geliyor. (Süleyman Rodop)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaan Okay alinmali netKerem 1, Taylan 2, bakalim 11’deki 3. yerli kim olacak. Kaan alinirsa 3. yerli o olur. 6 numara transferini de unutabiliriz gibi.