Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florentino ve Gedson’u kiraladik diyelim, yine sezon sonunda Benfica’ya donecekler. Yani Benfica icin oyuncu yetistirecegiz. Satin alma opsiyonu 10 milyondan asagi olmaz, ikisine toplam 20 milyon euro verecek durumumuz yok. Son 3 yildir FFP’den dolayi oyuncu kiralayip durduk, her sezon orta saha degisti. FFP bitti hala kiralik diyorsunuz bikmadiniz mi yav. Dogru scouting ile rahatlikla 5-6 milyona Florentino gibi bir 6 numara bulursun.
Öyle düsünme, sonucta Ts Sörloth olayi olabilir. Her türlü opsiyon koydurmak makul ölcülerde dogru ve anlamli olacaktir.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her biri iki yapın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

----------------muslera---------
--------kaan---luyindama--marcao--
--yedlin---------taylan*------------alioski*
------------gedson------kilinc-----
----------muhammed--onyekuru--

okan
----emin-donk-alparslan
omar-----aytaç------ömer
---------akbaba-arda
---------halil--kerem----
*babel ogulcan yine rotasyonda iş yapabilir. falcao fegholiden kurtulmak lazım, gerekirse babelden de ilerde oyuncu bollugu var zaten orta saha bomboş. salihi alırsak çok güzel olur oraya. Maç içinde kaanı dosa atıp 4lüye de geçilir o yüzden kaan kritik hamle olur, kaan olmazsa alparslan oynar begendigim kaanın stiline çok yakın bir topçu zaten.

şu haliyle bile güzel kadro da kreatif adam lazım. taylan yerine seri tarzı kreatif yumuşak bir regista cuk oturur. kanat bekler git gelli olur zaten açık alan topçuları. bir üçlü görmek istiyorum yav artık hazır dünya 3lüye geçerken.
Bir regista seri, bir saglam sol kanat beki, orta sahaya da bir iki transferle gayet iyi kadro var gibi.

Abi, 3-4-3 , 3-5-2 sistemi kanatlara yapılan şok presin dengesini bozup hızlı çıkışlara yarıyor fakat parselizasyonuna kadar doğru olması gereken sistem bu kadar kolay oturmayabilir. Futbolcularımızın aşırı derecede iyi kondisyonu olması gerekiyor çünkü sahanın her alanında üçgen kurulacak veya press yapılacak. Bana göre zor bir sistem.

Zor tabii ki, o yüzden ilk uygulayabilen fark yaratacak.

Umarım deneriz. Uygularsak muazzam bir futbol görebiliriz.

Antep 1 sene boyunca neredeyse maç kaybetmedi o yapıyla. Oynadıkları oyuncular da malum.

Doğru uygulayınca sahada hemen her bölgede hem adamsal hem alansal üstünlük sağlıyor.

Antep 1 sene boyunca neredeyse maç kaybetmedi o yapıyla. Oynadıkları oyuncular da malum.

Doğru uygulayınca sahada hemen her bölgede hem adamsal hem alansal üstünlük sağlıyor.
Aynen abi. Diğer bir güzel özelliği de 2 pas ile hızlı çıkışlar. Tuchele o kadar çöp falan dedim ama adam pişman etti. :asd:

Aynen abi. Diğer bir güzel özelliği de 2 pas ile hızlı çıkışlar. Tuchele o kadar çöp falan dedim ama adam pişman etti. :asd:
Tuchel hep iyi hocaydı ama çok dik kafalı, bu da zamanla oyuncuları bezdiriyor.

O yüzden istikrar sağlayamıyor hiç bir yerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt