- 13 Ekim 2014
- 109.693
- 59.039
- 4.708
Yok morutani ek olarak.P.Berg ile Morutan bambaşka tip oyuncu yahu.
berg florentino felan bi kasada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok morutani ek olarak.P.Berg ile Morutan bambaşka tip oyuncu yahu.
Irfana kiyarim 3-5 mio. Belki 2 sene parkdan dolayi düsebilirlerUygun bonservis ile alabileceğimizi pek sanmıyorum.
Kayseri bile kalecisini 5 milyon para istiyor.
Okudum, mal gibi anlatım bozukluğu varokudun mu twiti
Secimin krali devam ediYor
Türkiye de hiçbir kaleci 3-5 milyon euro etmez çok beğendiğimiz ugurcan bile turnuva da defolari ortaya çıktı topu ileri rastgele dikiyor uzaktan şutlar da follos oldu topu oyuna sokma kalede güven veren kaleci yok benceIrfana kiyarim 3-5 mio. Belki 2 sene parkdan dolayi düsebilirler
Abi o herif 6 numaraymış sanırım.Berg için ne kadar bonservis istiyorlar da veremiyoruz ya, hala kolpa peşindesiniz.
Gören de über bir adam sanacak.
Japon daha iyi.

Foruma füze atarlar yapmayın. !
Birinin sahibi diğerinin kiralık olacağı için belki.Berg ne yapmışta florentinodan önce olacak traş
Berg için ne kadar bonservis istiyorlar da veremiyoruz ya, hala kolpa peşindesiniz.
Gören de über bir adam sanacak.
Japon daha iyi.
Tonla adam var yav yine bonservisle olcak berg oynicana taylan oynasınBirinin sahibi diğerinin kiralık olacağı için belki.
Abi o herif 6 numaraymış sanırım.
Boyu sıkıntı olmasın. Yani Japon 6 numara... Saçma geliyor biraz kulağa.![]()

Kaptan sokacaksin bize bu japonu sende rahatla bizde rahatlaligim ben bile razi oldum artik.
Ben olurum yeterki bu orta saha kurulsun6 numara kim olur burda.
Bu orta saha yeterli
Gedson --- Berg/Florentino
Morutan
Sever misin Japon?Kaptan sokacaksin bize bu japonu sende rahatla bizde rahatlaligim ben bile razi oldum artik.