Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.466
- 44.945
- 3.888
Şu cengizi biz kiralasak efsane olurdu tam Türkiye'ye gelecek durumda kariyeri diplerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sınır 6 ya inene kadar elli kere değişir Türkiye burası sezon başlamasina bir gün kala bile değişebilirsıkıntılı zamanlar bizi bekliyor gibi görünüyor.
Benim de gomlunden gecen van Aanholt ve Moreno bu listeden.makedonyanın tüm maçlarına bakmaya calıstım bence bu alioski bizim seviyemizde sol bek oynayamaz. Aynı şeyi leedste izlediğim maçlarından sonra da yazmıştım
O şaşkınlıkla onlar şoku atlatmadan Ben Yedder'i bile bağlarız :red:Transfer komitesi Monaco'ya gidiyor , monaco heyeti 2 tane tercüman getiriyor yanlarında.Bizimkiler "Pas besoin, monsieur." diye lafa giriyorlar.
Monaco heyeti şaşkın..
Deneyelim bence ya sansimiziederi bence 10mden daha dusuk
Bir daha Abdurrahim gibi Turkcesine tercuman gereken sark kurnazlari bu klubun kapisindan girmesin.Transfer komitesi Monaco'ya gidiyor , monaco heyeti 2 tane tercüman getiriyor yanlarında.Bizimkiler "Pas besoin, monsieur." diye lafa giriyorlar.
Monaco heyeti şaşkın..
Evet resmi olarak aksam basliyor bASKanimDevir-teslim 17.00 mı?
Evet de yayın olmaz muhtemelen.Devir-teslim 17.00 mı?
Yabanci sol bek kesin gelecek demek hoca ne Omer Bayram'i ne de Emre Tasdemir'i orada dusunmuyor.
tabiki Turuc niye şaşırdın, Alparslan, Akbunar, Aytaç Soner, tamamından çok daha iyi oyuncu hatta fenerde en iyi yerli oydu hoca paso çıkartıyordu oyundan geçen yıl küme takımında olmasına rağmen gayet iyiydiTürüç mü
Palace'da hiç izlemedim izlediysem de hiç dikkat etmedim. Bu turnuvada dikkatli izleyebildim sadece. Ayağı çok iyi sağ ayağını bile ortalama kullanabiliyor. Fizik kondisyonu düşük gibi geldi bana. İki maçta 65.dkda çıkmıştı oyundanBenim de gomlunden gecen van Aanholt ve Moreno bu listeden.