Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.724
- 51.752
- 3.683
30 yaşından sonra gelmek isterse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye kiralık gelir. İnzaghi 3-5-2 oynatıyor. Hakan'i pek efektif kullanabileceğini düşünmüyorum.mutsuz
irfan can gibi
İbrahim başkanım seçilseydi bizdeydi![]()
Arka Sokaklar Mesut Olmaz olmaz yemeyizBu herifde 35inde bizi kullanıp , Katara kapağı atacak potansiyel var.
Alla halla ust perdeden konusan sizsiniz boyle buyuk buyuk laflar edeceginize biz yonetime guveniyoruz deseniz veya kendi fikrinizi soyleseniz sorun yok biri gelir yok sen kimsin der biri gelir fazla soz sahibi der asil sizin yaptiginiz tam olarak bu fikrini yaz kardesim okadar ben fikrimi yazdim onyekuruya burub kiviranlar sonra uzulecek dedim derdiniz nedir ?Sen güvenmiyor olabilirsin ama insanlara kime güvenip, güvenmeyeceği konusunda sanki biraz fazla söz hakkı sahibi gibi cümleler kurman anlaşılmıyor ya da anlamlaştırılamıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
La ne atar yapıyorsun? Ben ne üst perdeden konuştum ne burun kıvırdım kimseye. Neden yanlış anlaşıldığını anlatıyorum, kalkmış laga luga yapıyorsun.Alla halla ust perdeden konusan sizsiniz boyle buyuk buyuk laflar edeceginize biz yonetime guveniyoruz deseniz veya kendi fikrinizi soyleseniz sorun yok biri gelir yok sen kimsin der biri gelir fazla soz sahibi der asil sizin yaptiginiz tam olarak bu fikrini yaz kardesim okadar ben fikrimi yazdim onyekuruya burub kiviranlar sonra uzulecek dedim derdiniz nedir ?