Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin Öztürk başkan seçilse burası şimdi yangın yeriydi. :) Hakan'ın Hamburg'tan Leverkusen'e transferi de sıkıntılıydı şimdi iki ezeli rakip arasında transfer yaptı hatta kariyerinin başında Trabzon'a attığı imzadan cezada almıştı. Dışarıdan bakınca güvenilir tip gibi durmuyor.

E4gBgdUWUAELz0f

:oops:

Sen güvenmiyor olabilirsin ama insanlara kime güvenip, güvenmeyeceği konusunda sanki biraz fazla söz hakkı sahibi gibi cümleler kurman anlaşılmıyor ya da anlamlaştırılamıyor.
Alla halla ust perdeden konusan sizsiniz boyle buyuk buyuk laflar edeceginize biz yonetime guveniyoruz deseniz veya kendi fikrinizi soyleseniz sorun yok biri gelir yok sen kimsin der biri gelir fazla soz sahibi der asil sizin yaptiginiz tam olarak bu fikrini yaz kardesim okadar ben fikrimi yazdim onyekuruya burub kiviranlar sonra uzulecek dedim derdiniz nedir ?

Alla halla ust perdeden konusan sizsiniz boyle buyuk buyuk laflar edeceginize biz yonetime guveniyoruz deseniz veya kendi fikrinizi soyleseniz sorun yok biri gelir yok sen kimsin der biri gelir fazla soz sahibi der asil sizin yaptiginiz tam olarak bu fikrini yaz kardesim okadar ben fikrimi yazdim onyekuruya burub kiviranlar sonra uzulecek dedim derdiniz nedir ?
La ne atar yapıyorsun? Ben ne üst perdeden konuştum ne burun kıvırdım kimseye. Neden yanlış anlaşıldığını anlatıyorum, kalkmış laga luga yapıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt