Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mata haberleri yok mu kuruduk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav dünya futbolunda kala kala 5 tane 10 numara kaldı zaten. Onlarda bizim gibi yada yunanistan ligi gibi liglerde oynar anca. Dünyanın en iyi takımı uzay takımı denilen city i bile bir 10 numara yıkmadı kante denen canavar yıktı. Bize öyle adam lazım boş verin 10 numarayı. Burada geçen sene josef diye çok yırtındık ama beşiktaşı hala sergen şampiyon yaptı diyen var:) skorer kanat okey ama 10 no bitti o iş.. ha iş yapmaz demiyorum james alex bizim ligle yine iş yapar..

isco yada sigurddson bence

bunların mayışını veremeyiz. 10 numarayı da anca satın alma opsiyonuyla gençten bi delikanlı yapabiliriz. bi ara portolu bi bebe vardı istemiştik de 20 milyon fiyat çekmişlerdi, o tarz bişey olur anca. ben olsam sittard'ın başkanını ikna edip 30 gole katkı veren 10 numaralarını getiririm tabi. onların da tercihleri arasındadır kuşkusuz.

bunların mayışını veremeyiz. 10 numarayı da anca satın alma opsiyonuyla gençten bi delikanlı yapabiliriz. bi ara portolu bi bebe vardı istemiştik de 20 milyon fiyat çekmişlerdi, o tarz bişey olur anca. ben olsam sittard'ın başkanını ikna edip 30 gole katkı veren 10 numaralarını getiririm tabi. onların da tercihleri arasındadır kuşkusuz.

feg, falzao, cagne giderse sponsorlarla bir ihtimal diorum

Isco ve sigurddsonun 1 sene sozlesme kalmis, sence kac para isterler ve maas?

Isco harika olur ama hayal. EPL takımları bırakmaz bize. Sadece maaşı 4-5 den başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt