- 10 Haziran 2019
- 10.054
- 8.611
- 873
Mata haberleri yok mu kuruduk
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayvanin y siY ne gardaş
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YokMata haberleri yok mu kuruduk
Levent Tüzemen: “Galatasaray'da Burak Elmas ve Fatih Terim, Onyekuru ve Gedson Fernandes'in yanı sıra öyle bir 10 numara ile görüşüyor ki, gelirse Galatasaray'ın tüm sorunlarına çare olacaktır!"
Ben de öyle düşünmüştüm teşekkürler GardaşımAyvanin y si
tüm sorunlara çare olacak 10 numara emre akbaba mı acaba.
Blöfbişey soracağım biz kulübe tek kuruş para girmezkwn irfana verecek 7 milyonu nereden bulduk ffp varken?
Sponsor. Erencan'ı 5 milyon euroya satacaktık o iş olsa zira 5.5 veriyorduk keş.bişey soracağım biz kulübe tek kuruş para girmezkwn irfana verecek 7 milyonu nereden bulduk ffp varken?
Sponsorbişey soracağım biz kulübe tek kuruş para girmezkwn irfana verecek 7 milyonu nereden bulduk ffp varken?
isco yada sigurddson bence
bunların mayışını veremeyiz. 10 numarayı da anca satın alma opsiyonuyla gençten bi delikanlı yapabiliriz. bi ara portolu bi bebe vardı istemiştik de 20 milyon fiyat çekmişlerdi, o tarz bişey olur anca. ben olsam sittard'ın başkanını ikna edip 30 gole katkı veren 10 numaralarını getiririm tabi. onların da tercihleri arasındadır kuşkusuz.
Oyle bir anlatmislar ki kim acaba ?
yasak kaynak paylasmayalim.
iyi forumlar
mod