- 3 Haziran 2015
- 57.866
- 67.189
- 4.143
Gerginlik var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kes yapmam.yaw yürü git allah aşkına
boş argümanla da alıntı yapacaksan bir daha yapma
Naber Yarromuslera yerli olsaydi boyle yapmazdiniz
baskan transfer aciklasin artik senden naberNaber Yarro
Gerginlik var
4 milyon euro falan ister en azya şu alex teixeira'yı nasıl almıyoruz akıl alır gibi değil. bildiğin tek başına 18 gol 10 asist herif ve bonservisi elinde :/
Ben de sabirsizlanmaya basladim. Aslinda dün 24 transfer aciklanmaliydi. Yönetimi istifaya davet ediyorumbaskan transfer aciklasin artik senden naber
yangin tayfa kenetlenmeli acilBen de sabirsizlanmaya basladim. Aslinda dün 24 transfer aciklanmaliydi. Yönetimi istifaya davet ediyorum
Florentino'dan bahsederken forumda sanki Mehmet Topal'dan bahsediyorlar gibiFlorentino çapa değil, gayet hareketli herif.
Parladıkları dönemde Florentino, Gedson'un önündeydi, Gedson rotasyondu daha çok.
Ha ikisini beraber almaktansa eğer sol iç, sağ iç gibi bir düzen olacaksa ben 6 numaraya pas yönü kuvvetli birini koyardım.
Bu ikilinin avantajı ne olur? Orta sahayı domine ederler, sadece Gedson'ın Tjk maçında sağladığı üstünlüğü ve ondan iki tane olduğunu düşünün.
Korkunç bir maliyeti olabilir reis, Falcao Feghouli ve Babel gibi adamların sözleşmelerinden çıkmadan bu transferler zor olurya şu alex teixeira'yı nasıl almıyoruz akıl alır gibi değil. bildiğin tek başına 18 gol 10 asist herif ve bonservisi elinde :/
yangin tayfa kenetlenmeli acil
@Keramettin TANRIVERDİSenin adına ne olmuş renktaş? Tövbe tövbe böyle değişik olmus
Florentino'dan bahsederken forumda sanki Mehmet Topal'dan bahsediyorlar gibi
Florentino gelsin çoğu rakibe orta sahayı dar eder, Taylan öyle muazzam bir defansif orta saha değil top ayağındayken gerçekten güven veriyor ama korkunç pozisyon hataları yaptığını da gördük Gedson daha çok çift yönlü bir oyuncu Florentino ise tam anlamıyla bir defansif orta saha herşeyiyle
Mesela beklerini hücumda aktif kullanan bir takımız ortada Florentino gibi topu alma konusunda da aldığı topu efektif kullanma konusunda da özel bir oyuncuyla çok rahat ederdi takım
Ben de Benfica da oynadıkları gibi bu ikilinin önünde 9.5 numara kullanıp Mohamed 'le aralarındaki bağlantıyı sağlamaktan yanayım
kardesimSenin adına ne olmuş renktaş? Tövbe tövbe böyle değişik olmus